DOĞAN, NARKOZ GAZETESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DOĞAN, NARKOZ GAZETESİ’Nİ ZİYARET ETTİÜlkü Ocakları Gaziantep İl Başkanı Mehmet Doğan Narkoz Haber Gazetesi’ne nezaket ziyaretinde bulundu.

Ülkü Ocakları Gaziantep İl Başkanı Mehmet Doğan, Narkoz Haber Gazetesi İmtiyaz sahibi Mezine Sırakaya’yı ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti. Doğan, “Mensubu olmaktan şeref duyduğum ve duyacağım ülkücü hareket için çalışıyorum. Kurulduğu günden bu yana tek amacı Allah’ın dinine ve Türk milletine hizmet olan ocağımız çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.  Ocağımızda milli ve manevi değerlerimize bağlı kendini bilen okuyan araştıran üreten ve Türk Milletine hizmet için yarışan gençler yetiştirmeye devam ediyoruz. Bu anlamda yaptığımız etkinliklerde bizleri yalnız bırakmayan Gaziantepli basın mensuplarına teşekkür ediyoruz. Basın mensuplarımız her zaman yanımızda oldu. Doğru ve tarafsız habercilik anlayışı içerisinde hareket eden basın mensuplarımızın zor şartlar altında çalıştığını biliyoruz. Yaklaşan 10 Ocak çalışan Gazeteciler Gününde de tüm basın mensuplarımızın bayramını kutluyorum. Narkoz Haber Gazetesi olarak, bayrağı devraldığım günden bu yana bana ve Ülkücü camiaya destek olduğunuzdan dolayı siz ve personelinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kurulduğu günden bu yana “Tarafı yok taraftarı çok gazete” sloganı ile yola çıktıklarının altını çizen Mezine Sırakaya, Ülkücü gençlerin her zaman yanında olacaklarını söyledi. Sırakaya, “Biz her zaman objektif bakmaya ve işimizi yapmaya çalıştık. Sağ veya sol,  siyah veya beyaz ayırt etmedik. Her fikre saygı duyulması gerektiğinin bilinci ile Türk gençliğinin önünü açmak gerekir diye düşünüyorum. Ülkücü gençlere ve sizlere ocak olarak başarılar diliyorum. Bizleri ziyaret etmenizden memnuniyet duydum. Bu ülkenin farkındalıkları zenginliğinin ta kendisidir. Biz Gaziantep ve Türkiye için taşı taş üzerine koyan her doğrunun yanında olduğumuz gibi, ülke menfaatlerini göz ardı ederek, halka ve insanlığa zarar veren, yanlış yapanların da karşısındayız.Elbette Gazetecilerinde bir fikri zikri olacak. Ancak bizler tarafsız olmak zorundayız. Kamuoyunu doğru bilgilendirmek adına böyle olmalı. Son zamanlarda ulusal ve yerel basında “Taraf Basın” cümlesinin sıkça zikredilmesi bizleri üzüyor” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
DOĞAN, NARKOZ GAZETESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin