DOĞMADAN YETİM KALAN DÖRDÜZLERE DESTEK SÖZÜ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DOĞMADAN YETİM KALAN DÖRDÜZLERE DESTEK SÖZÜ Babaları öldükten 1 hafta sonra dünyaya gelen ve hastalıkları nedeniyle bakımları zor olan dördüzleri AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin ile Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu evlerinde ziyaret etti.

Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin ile Başkan Fadıloğlu bebeklerin vatana ve millete hayırlı olması için her türlü desteği sağlayacaklarını söyledi.

TALİHSİZ AİLEYE KUCAK AÇILDI

8 yıl önce evlenen Zehra ve Yılmaz Gökmen çifti dördüz bebek beklerken tornacılık yapan baba, kız kardeşinin evinin çatısını onarırken yüksek gerilim hattına dokunması sonucu hayatını kaybetmişti. 1 hafta sonra dünyaya gelen 3’ü kız 4 bebeğe ‘Ecrin Zozan’, ‘Fidan’ ve ‘Hebun’, erkek bebeğe ise ‘Şervan’ adı verildi. Eşinin ölüm haberini doğumdan sonra öğrenen Zehra Gökmen, bebeklerinin de hasta olduğunu öğrenince tamamen yıkıldı. Gaziantep’in Eyyüp Sultan Mahallesi’nde emekli babası ile birlikte oturan Zehra Gökmen, bebekleri Hebun ile Şervan’ın kalbinin delik, Ecrin Zozan ile Fidan’ın ise eksik gelişim nedeniyle kol ve bacakları kısa olduğu için engelli kalma riski bulunduğunu ifade etti.

Dördüz bebekleri evlerinde ziyaret eden Gaziantep Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin ile Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu talihsiz aile ve bebekleri evlerinde ziyaret ettiler. Milletvekili ve Büyükşehir Adayı Fatma Şahin ve Başkan Fadıloğlu talihsiz aileye ellerinden gelen tüm imkanları seferber ederek bu yükün altından hep beraber kalkılacağını söylediler.

BU YÜKÜN ALTINDAN HEP BERABER KALKACAĞIZ

AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin Gökmen’in sosyal güvenlikle ilgili talebinin takipçisi olduklarını belirterek; “Şuanda oğlumuzla beraber 5 tane bebeğimiz oldu. Dolayısıyla destek gerekiyor. Olduğu andan itibaren hem vakıf üzerinden hem de belediye başkanımız destek verdi. Ama annemizin çok doğal olarak sosyal güvenlikle ilgili bir talebi var. 28 günlük bir açığı var. Sosyal güvenlikle ilgili kısmı biz takip ediyoruz. Yapılması gereken ek ödemelerin takibini yapacağız. Evladı anneden, anneyi ise evlattan ayıracak her türlü modele karşıyız. Ekonomik ve sosyal destekle herkesin kendi anne ve babası ile mutlu yuva içinde kalmasını sağlamaya çalışıyoruz. Bize düşen kısım şuanda anneleri ile beraber çocukların mutlu, huzurlu ve sağlık yaşamalarını sağlamak. Bebeklerin sağlıkla ilgili de yapılması gereken işlemleri var. Şimdi Sağlık Bakanlığımız ve il müdürlüğümüzle bunun takibini yapacağız. Şuanda daha çok küçük oldukları için oradan gelen zaman planlamasına göre müdahale edilmesi gerekiyor. Ama özellikle, beslenme, barınma ve annenin ihtiyacıyla ilgili her türlü noktada hem belediye başkanımızla hem vakfımız tamamen aileye destek veriyor. Çok doğal olarak sosyal güvenlikle ilgili kısmın takibini yapacağız. İnşallah bu çocukların vatana ve millete faydalı olarak yetişmesi için bu işin bire bir takipçisi olacağız” dedi.

VERİLEN DESTEK İÇİN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Her kesimden yardımların geldiğini ifade eden anne Zehra Gökmen, “Sayın Fatma Şahin ve Başkan Fadıloğlu’na çok teşekkür ediyorum. Eşimin emekliliği için gereken eksik olan 28 günün tamamlanması için bize yardımcı olunmasını istiyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
DOĞMADAN YETİM KALAN DÖRDÜZLERE DESTEK SÖZÜ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin