DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ MEZUNU DÜNYACA ÜNLÜ FUJİTSU FİRMASINDA

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ MEZUNU DÜNYACA ÜNLÜ FUJİTSU FİRMASINDADoğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) mezunu Burak Çetinay dünyaca ünlü Japon teknoloji şirketi olan Fujitsu firmasında önemli başarılara imzasını atıyor. 1999 yılında  Elektrik – Elektronik Mühendisliği Bölümü’nden mezun olduktan sonra sistem mühendisi olarak belli bir takım sistem entegretör firmalarda çalışan Burak Çetinay, kariyerini Disasater Recovery Business Contiunity çözümleri konusunda uzman olarak sürdürdü. Lokal Entegratör firmalarda uzmanlığını sürdürürken aynı zamanda özellikle Ankara’da belli başlı kamu kurumlarına “İş Sürekliliği ve Verinin Yaşam Döngüsü” konularında danışmanlık görevini de başarıyla yerine getirdi.

2002 yılında  Servus firmasında  göreve başlayan Çetinay, görevi süresince Hitachi Veri Depolama sistemlerinin tüm Türkiye pazarında hem direk hem iş ortakları ile satılması operasyonlarını ekibiyle birlikte yerine getirmiştir. Kariyerine Alman Yazılım firması olan Software Ag’de müşterilerden sorumlu satış yöneticisi olarak devam eden Çetinay, 2007 yılı itibari ile Fujitsu firmesında işe başladı. Sırası ile Teknoloji Satış Yöneticisi, Teknoloji Satış Direktörü pozisyonlarında görev yapan Çetinay, şu an Kanal Satış Direktörü olarak görevini sürdürmektedir.

Görevi kapsamında ürün yönetimi, fiyatlama, ön satış aktiviteleri ve Fujitsu’nun Japonya’da ürettiği kurumsal teknoloji ürünlerinin Türkiye pazarında local iş ortakları üzerinden satış operasyonlarını yönettiğini belirten Çetinay, kariyerinde elde etmiş olduğu başarılarda DAÜ’nün önemli bir role sahip olduğunu sözlerine ekledi. DAÜ’de öncelikle son derece iyi eğitimli sadece öğretmeyi değil aynı zamanda yönetmeyi ve yönlendirmeyi hedefleyen ciddi anlamda öğrencilere koçluk yapan öğretim görevlilerinin olduğunu vurguladı. Yüksek Eğitimini tamamlarken DAÜ’de sunulan imkan ve vizyonun neredeyse Türkiye dahil bir kaç üniversitede olduğunu belirten Çetinay, eğitimi süresince bugün büyük başarılara imza atmasına neden olan iş disiplini denilen olgunun oluştuğunu sözlerine ekledi. DAÜ’de aldığı eğitim ve kazandığı ayrıcalıklı özelliklerle iş hayatında zorlanmadan engelleri aşarak ve sürekli yeni hedefler koyarak ilerlediğini vurguladı.

DAÜ öğrencilerine ve yeni mezun olacak olan mezun adaylarına öncelikle yaptıkları işi sevmeleri gerektiği tavsiyesinde bulunan Çetinay, tüm öğrencilerin en büyük hedefinin öğrenmeyi öğrenmek olması gerektiğini ve DAÜ şemsiyesi altında bunu gerçekleştirmenin bir ömür boyu kendilerinde ayrıcalık yaratacağını sözlerine ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ MEZUNU DÜNYACA ÜNLÜ FUJİTSU FİRMASINDA

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin