Doğu Ekspresi ’nde bayram yoğunluğu

featured
Doğu Ekspresi ’nde bayram yoğunluğu
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Doğu Ekspresi ile yolculuk yapmak üzere sabahın erken saatlerinde bavulunu kaparak tren garına gelen vatandaşlar, bayram öncesi hem ucuz, hem de masalsı yolculuğun tadını çıkaracak.

Kars’tan başlayan ve Ankara’da biten Doğu Ekspresi, Türkiye’nin en uzun tren yolculuklarından birisi oluyor. Yaklaşık 24 saat süren yolculuk boyunca vatandaşlar bir birinden güzel manzaralar eşliğinde Ankara’ya varıyor.

Doğu Ekspresi sevdiklerine yolculuk yaptıran vatandaşlar, Yolcularımı bindirdim Kayseri’ye gönderiyorum. Bayram dolayısıyla çocuklarımı gezmeye gönderiyorum. Tren yolculuğu çok güzel, çok yoğunluk var. Bilet bulamıyorduk. Son anda aldık” dedi.

Öte yandan Ramazan Bayramı sevdikleriyle birlikte geçirmek üzere Doğu Ekspresi için günler öncesinden biletlerini alan vatandaşların masalsı yolculuğu Kars’tan başladı. Saat 08.00’de hareket eden Doğu Ekspresi, sırasıyla Kars-Erzurum-Erzincan- Sivas-Kayseri-Kırıkkale’den geçerek Ankara’da son bulacak.

Işık Çapanoğlu
 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Doğu Ekspresi ’nde bayram yoğunluğu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin