Dolphin Ajans 20 yaşında!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dolphin Ajans 20 yaşında!“Bir Anadolu reklamcı” sı sloganıyla yola çıkarak Anadolu reklâmcılığının yükselen yıldızı haline gelen ve Türkiye’ye adını duyurmayı başaran Dophin Ajans, 20. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın heyecanını yaşıyor.

Kuruluş yıldönümü için şirket merkezinde gerçekleştirilen kutlama programına Gaziantep’te faaliyet gösteren birçok televizyon, gazete sahiplerinin  yanı sıra reklam yöneticileri de  katıldı.

Üzerinde Dolphin amblemi ve 20.yıl yazılarının bulunduğu pastanın konuklara ikram edildiği kutlama programında Dolphin Prodüksiyon Ajans Başkanı Nazmi Özkoyuncu, geçen 20 yıllık süreçte yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.Gaziantep’te ulusal ajans hizmeti vererek önemli bir misyonu üstlendiklerini ifade eden Özkoyuncu, “Gaziantepli birçok firmaların Türkiye reklam piyasasında stratejik danışmanlığını üstlenerek ulusal ve uluslararası filmler hazırladık” dedi.

Gaziantep’in adını sektörde Türkiye’ye duyurduk.

Sektörde Gaziantep adına yaptıkları ilkler ve başarılı çalışmalar ile Gaziantep’in adını Türkiye’ye duyurduklarını belirten Ajans Başkanı Nazmi Özkoyuncu, “ Şu anda ajansımız bilinirlilik alanında Türkiye’de üst sıralarda. 20 yıl önce yerel başlayan bir yolcululukta ulusal anlamda hızlı ve emin adımlarla ilerliyoruz. Geçmişte yaptığımız başarılı çalışmalar geleceğimize de yön veriyor. Çalıştığımız ve bizlere inanan tüm firmalarımızın bu başarımızda bir payı vardır. Tüm firmalarımıza teşekkür ediyorum.” Dedi.

Öte yandan davetlilere Ajansın 20 yıllık süreçte hazırlamış olduğu bazı reklam filmleri de izletildi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Dolphin Ajans 20 yaşında!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin