Dopamin’den “Otizmde, Ailelerinin Eğitime Katkısı” Konulu Seminer

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dopamin’den “Otizmde, Ailelerinin Eğitime Katkısı” Konulu Seminer

Dopamin Spor Kulübü Otizmli çocuklar ve aileleri için anlamlı etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. 

Dopamin Spor Kulübü toplantı salonunda Prof. Dr. Ayşe Avcı’nın Sunumuyla “Otizmde, Ailelerinin Eğitime Katkısı” konulu seminer düzenlendi.  Dopamin Spor Kulübü tarafından düzenlenen etkinliğe Gaziantep’te bulunan Özel Eğitimciler, Psikologlar ve Çocuk Psikiyatristleri  katıldı. Dopamin’den “Otizmde, Ailelerinin Eğitime Katkısı” Konulu Seminer 

Otizmli çocukların eğitiminde ailelerin katkısına değinen Prof. Dr. Ayşe Avcı: Otizm sosyal etkileşim, sözel ve sözel olmayan iletişimde bozulma, tekrarlayıcı davranışlarla karakterize kompleks nörogelişimsel bozukluklardan olduğuna değinerek katılımcıları bilgilendirdi. Gaziantep Haber

Dopamin Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Egemen Aslan ise hedeflerinin öğrencilerin bedensel, zihinsel ve sosyal gelişimlerine; sporu sanatı ve müziği de ekleyerek onları daha iyi bir hayata hazırlamak olduğuna dikkat çekti.

Dopamin'den "Otizmde, Ailelerinin Eğitime Katkısı" Konulu Seminer

Aslan: “Çıktığımız bu yola ‘Sporun önünde engel yok ve hareket ederek büyüyen sağlıklı nesiller’ sloganıyla devam ettik. Dopamin Spor Kulübü’nde önceliğimiz çocuklarımız olsa da onların ailelerini de düşünmeyi ihmal etmedik. Aile boyu Spor Kulübü Olma unvanıyla Türkiye’de Tek Olan Dopamin Spor Kulübü Anne ve babalarında rahatlıkla spor yapıp günün stresini atabilecekleri bir konsepti bünyesinde barındırmaktadır. Fizyoterapist, Reformer Pilates, Psikolog Hizmeti, Diyetisyen, Bireysel Spor Koçu, Yoga Alanlarıyla yetişkinlere de hizmet vermekteyiz.
Bütün bu Etkinliklerin yanı Sıra özel çocuklarımız için Spor eğitimlerinin çok faydalı olduğundan dolayı özel çocuklarımız için üst seviyede spor eğitimlerini vermekteyiz” dedi.

“Dopamin Spor Kulübü ailesi olarak Özel Çocuklarımız için her zaman daha fazlasını yapabilmek adına 26 Eylül Pazar günü oldukça verimli bir seminere ev sahipliği yaptık. Prof. Dr. Ayşe Avcı’nın Sunumunda ‘Otizmde, Ailelerinin Eğitime Katkısı ‘ Seminerinde Ailelerimiz ve katılımcılarımız için oldukça faydalı oldu” ifadelerini kullanan Aslan muhteşem sunumu için Prof. Dr. Ayşe Avcı’ya ve katılımcılara teşekkür etti. Gaziantep Sağlık

Dopamin Spor Kulübü’nde önceliğimiz çocuklarımız olsa da onların ailelerini de düşünmeyi ihmal etmedik. Aile boyu Spor Kulübü Olma unvanıyla Türkiye’de Tek Olan Dopamin Spor Kulübü Anne ve babalarında rahatlıkla spor yapıp günün stresini atabilecekleri bir konsepti bünyesinde barındırmaktadır. Fizyoterapist, Reformer Pilates, Psikolog Hizmeti, Diyetisyen, Bireysel Spor Koçu, Yoga Alanlarıyla yetişkinlere de hizmet vermekteyiz.
Bütün bu Etkinliklerin yanı Sıra özel çocuklarımız için Spor eğitimlerinin çok faydalı olduğundan dolayı özel çocuklarımız için üst seviyede spor eğitimlerini vermekteyiz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Dopamin’den “Otizmde, Ailelerinin Eğitime Katkısı” Konulu Seminer

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin