DORUM AİLESİNİN SEVİNCİ FADILOĞLU’NA DUYGULU ANLAR YAŞATTI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DORUM AİLESİNİN SEVİNCİ FADILOĞLU’NA DUYGULU ANLAR YAŞATTIŞehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil ilçesine 18 kilometre uzaklıktaki Dündarlı Köyü’nde ikamet eden 16 yaşındaki konuşma ve bedensel engelli Ramazan Dorum’u evinde ziyaret ederek akülü araç hediye etti. Çocuklarına maddi imkânsızlıklardan dolayı akülü araç alamayan Dorum ailesi, Başkan Fadıloğlu’nun hediyesi karşısında duygulu anlar yaşadı.

BAŞKAN FADILOĞLU DEVLETİN ŞEVKAT VE MERHAMETİNİ HİSSETTİRİYOR

Şehitkamil ilçesine bağlı Dündarlı Köyü’nde yaşayan 16 yaşındaki Ramazan Dorum, bebeklik döneminde geçirdiği rahatsızlık sonucu konuşma ve yürüme yeteneğini kaybetti. Dorum, 16 yıldır konuşma ve bedensel engeli sebebiyle kendi ihtiyacını gideremiyordu. Köyde çiftçilikle uğraşan ve maddi imkansızlıklardan dolayı oğluna akülü araç alamayan baba Tevfik Dorum ise çareyi Şehitkamil Belediyesi’ne bağlı Gıda Bankası’na müracaat etmekte buldu. Buradaki yetkililer tarafından incelemeye alınan aileye gerekli tespitin yapılmasının ardından akülü araç verilmesi uygun görüldü. Durumu öğrenen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil ilçesine 18 kilometre uzaklıktaki Dündarlı Köyü’ne giderek engelli Ramazan Dorum’u evinde ziyaret etti. Başkan Fadıloğlu’nun ziyareti ile mutlu olan aile devletin merhamet ve şefkatini bir kez daha yüreklerinde hissettiklerini ifade ettiler. AK Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç’ın da katıldığı ziyarette ailenin sorunlarını dinleyen Başkan Fadıloğlu, Ramazan Dorum ile de yakından ilgilendi. Aile ile bir süre sohbet ettikten sonra yepyeni akülü aracı Ramazan Dorum’a hediye eden Başkan Fadıloğlu, milletin kaynağını yine millet için harcadıklarını söyledi.

DORUM AİLESİ BAŞKAN FADILOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Fadıloğlu’nun hem kendilerini ziyaret ettiğini hem de Ramazan’ın hayalini gerçekleştirdiğini belirten baba Tevfik Dorum, “Oğlum Ramazan bir akülü aracının olmasını çok istiyordu. Oğlumun sadece konuşma ve yürüme engeli var. Bunun dışında her şeyi biliyor. Oğlumuza akülü araç alabilmek için çok uğraştık ama maalesef alamadık. Hayallerimizi gerçekleştiren Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ediyorum. Akülü araç hediye ederek bizleri çok mutlu etti” dedi.

Başkan Fadıloğlu’nun ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Dündarlı Köyü Muhtarı Mehmet Çoban, “Belediye başkanımıza öncelikle köyümüze teşrif ettiği için teşekkür ediyorum. Köyümüzde ikamet eden Ramazan Dorum’a akülü araç hediye etmesinden dolayı da ayrıca çok memnun olduk. Allah kendisinden razı olsun” diye konuştu.

Oğluna akülü araç hediye edilmesinden dolayı duyduğu memnuniyetini ifade eden anne Ayşe Dorum, “Oğlum 20 günlük bebek iken havale geçirdi. O zaman hemen doktora götürmedik daha sonra götürdüğümüzde ise 1 ay hastanede tedavi gördü. Oğluma akülü araç getirdiği için başkanımıza da çok teşekkür ediyorum. Çok duygulandım. Herkesten Allah razı olsun” şeklinde konuştu. Konuşması sırasında duygulu anlar yaşayan anne Dorum, zaman zaman gözyaşı döktü.

“DEVLETİMİZİN İMKANI VATANDAŞIMIZIN HER ZAMAN EMRİNDE”

Bedensel ve konuşma engeli olan Ramazan Dorum’u evinde ziyaret eden Başkan Fadıloğlu, “Dündarlı Köyü’nde yaşayan 16 yaşındaki Ramazan kardeşimizin doğuştan yürüme ve konuşma engeli var. Bunun dışında zekası gayet yerinde. Her şeyi algılayabiliyor. Bizim de akülü aracı verebilmemiz için sağlık raporu gerekiyor. Ramazan Dorum’un hastaneden alınan ‘akülü araç kullanabilir’ raporundan dolayı bizde kendisine daha rahat hareket etmesi için akülü araç hediye etmek için geldik. Muhtarımız vasıtasıyla bu konuyu öğrendik. Arkadaşlarımız tarafından yapılan incelemeler neticesinde Ramazan Dorum’a akülü araç verilmesi uygun görüldü. Bizde özellikle gelip ziyaret edip birlikte olalım istedik. Razaman’ın mutluluğu bizleri ziyadesiyle memnun etti. Tabi onunda diğer çocuklar gibi rahatça güneşte dolaşabileceği, dışarı çıkabileceği imkana kavuşması aileyi de rahatlatacaktır. Devletin imkanları vatandaşlarımızın emrinde. Bizlerde vatandaşlarımızın hizmetkarıyız. Onların mutluluğunu arttırabilmek ve acılarını paylaşabilmek için mücadele ediyoruz” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
DORUM AİLESİNİN SEVİNCİ FADILOĞLU’NA DUYGULU ANLAR YAŞATTI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin