Dr. Ahmet Onur Yiğit Defa Life Hastanesi’nde

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dr. Ahmet Onur Yiğit Defa Life Hastanesi’nde

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları (Pediatri) Hekimi Uzm. Dr. Ahmet Onur YİĞİT Defa Life Hastanesinde Hasta Kabulüne başladı.

2013 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden Mezun olan daha sonra Ermenek Toplum Sağlığı Merkezi’nde sorumlu hekim olarak mecburi görevini yapan Yiğit;2014-2019 yıllarında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları ihtisasın tamamladı.

Kısa bir süre Ankara Eğitim Ve araştırma Hastanesinde çalıştıktan sonra Nizip Devlet Hastanesinde Mecburi hizmetini tamamladı. 1 Yıl Gaziantep’te özel bir hastanede görev yaptıktan sonra Defa Life Ailesine katıldı.

Asistanlık Eğitimi süresince ve sonrasında Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları alanında güncel bilgileri ve tedavi yaklaşımlarını takip etmek amacı ile çeşitli ulusal ve uluslar arası kongrelere ve bu kongrelerde verilen sertifikalı eğitim programlarına katıldı. Bu kongrelerden 23 .Ulusal kanser Kongresi’nde yapmış olduğu çalışma ile sözel bildiri birincilik ödülü aldı.

Uzmanlık tezi olan ‘’5-18 yaş arasında Çocuk Çağı Sarkomu ile Takipli Hastaların Yaşam Kalitesi ve Sosyodemografik Özellikler ‘’ isimli çalışması Türkiye Klinikleri Dergisinde Yayınlanmıştır.

Hem sağlıklı çocuk izleminde (aşılama – beslenme – gelişme – taramalar) hem de hastalık hallerinde ortak oluşturulmuş bilimsel programlar çerçevesinde hareket etmektedir.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Dr. Ahmet Onur Yiğit Defa Life Hastanesi’nde

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin