Dr. Bakbak, Gönüllere Dokunmaya Devam Ediyor

featured
Dr. Bakbak, Gönüllere Dokunmaya Devam Ediyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dr. Bakbak, Gönüllere Dokunmaya Devam Ediyor

AK Parti’yi milletin gönlünde ve 19 yıldır tüm seçimlerde birinci yapan motivasyonun aralıksız saha çalışmaları olduğunu söyleyen Dr. Bakbak, “Sayın Cumhurbaşkanımızın, ‘Girilmedik gönül, çalınmadık kapı bırakmayacağız’ talimatları hepimize rehberlik ediyor. Gaziantep’te vatandaşlarımızın gönüllerine dokunmadığımız hane, adım atmadık sokak bırakmıyoruz. Hemşerilerimizin taleplerini ve sorunlarını dikkatlice dinleyip not alıyoruz. Çözüm yolları üretmek ve doğru yerlere yönlendirmek için çabalarımızı sürdürüyoruz. Çünkü milletimize hizmet etmek bizler için en büyük şereftir. Gazi şehrimiz, üreten, ihraç eden, çok dinamik nüfusu olan bir bölge. Böyle bir durumda daima sahada, milletimizin yanı başında olacağız ki milletimizle aramızda kurduğumuz gönül köprüleri iyice güçlensin.” diye konuştu.

2021’in ilk yarısında Gaziantep’in en az altı ilçesinde 100’ün üzerinde haneye ziyaret gerçekleştirdiğini söyleyen Dr. Bakbak, “Ziyaretlerimize Şehitkamil ilçemizle başladık, Şahinbey’le devam ettik. Oğuzeli’ne, Karkamış’a, Nizip’e gittik. En son ziyaretimi Araban ilçemize yaptım, Araban Belediye Başkanımız Hasan Doğru, Araban İlçe Başkanımız Kamil Murat Kasney ve Araban İlçe Kadın Kolları Başkanımız Fatoş Karademir’le birlikte vatandaşlarımıza misafir olup taleplerini not aldık, yüzlerce insanımızı dinleyip çözüm yolları ürettik. Ne kadar fazla hemşerimizin gönüllerine dokunabiliyorsak, ne kadar çok çeşitli çözüm yolu üretebiliyorsak kendimizi o kadar başarılı ve huzurlu hissediyoruz. Sırada Yavuzeli, Nurdağı ve İslahiye ilçelerimiz var. Saha çalışmalarımızı teşkilat mensuplarımızla birlikte sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.

TBMM’nin 1 Ekim’e kadar tatile girmesinin ardından Gaziantep’teki saha faaliyetlerinin daha da yoğunlaşacağını belirten Dr. Derya Bakbak, “Milletvekillerimizden il, ilçe, belde, köy teşkilatlarımıza kadar sürekli hareket halindeyiz. Programlarımızı yaptık, kollarımızı sıvadık. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi, ‘Milletin sevgisi kadar büyük mükafat yoktur.’ Bizler milletimize, Gaziantepli kardeşlerimize hizmet için koşturdukça, onların huzurunu ve refahını temin etmek için çalıştıkça Allah’ın izniyle başarılarımızı iyice perçinleyeceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşvikleri ve rehberliğiyle, teşkilat mensubu her bir arkadaşımızın azmiyle milletimize hizmet koşusunu aralıksız sürdüreceğiz.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Dr. Bakbak, Gönüllere Dokunmaya Devam Ediyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin