Dr.MEHMET BERK ÖZEL KEMAL BAYINDIR HASTANESİ’NDE

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep’te ve Bölgede “ Sağlıktan daha fazlasını” halkımızın hizmetine sunan , bunu da ilke edinen ve çeşitli branşta uzman kadrosuyla sağlık hizmetini yürüten hastane, gün geçtikçe hekim kadrosunu genişletmektedir.
İşte bu düşünceyle, Özel Kemal Bayındır Hastanesi kadrosundaki Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanları ; Uz. Dr. Bülent KAYIK ile Uz.Dr. Kadri KAMBER’in yanı sıra Gaziantep’in ve çevre illerinin yakından tanıdığı Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Mehmet BERK’ te Özel Kemal Bayındır Hastanesi’nde hasta kabulüne başlamıştır.
Uzm.Dr.Mehmet BERK’in ÖZGEÇMİŞİ;
“1950 Gaziantep’in Cevizli (Lohan) köyünde dünyaya geldim.Ilk okul eğitimimi 1961 yılında köyümde tamamladım.1970 yılında Gaziantep İmam Hatip Okulu lise kısmında,1971 yılında Adıyaman lisesinden mezun oldum.Aynı yıl Atatük Ünv.Tıp Fakültesine kaydımı yaptırdım.1978 yılında Tıp Fakültesinden mezun oldum.1982 yılında aynı Fakülteden Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları dalında ihtisasımı tamamlayarak uzman oldum.Van’da askerlik görevimi tamamladıktan sonra 1983 Aralık ayında Konya Ereğli S.S.K. Hastanesine mecburi hizmetli olarak atandım.1983-1988 yılları arasında Konya Ereğli S.S.K. Hastanesinde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı ve Başhekimlik görevlerinde bulundum.1979 yılında Gaziantep S.S.K. Hastanesine tayin oldum.1999 yılında Gaziantep Çocuk Hastanesine Başhekim olarak atandım.2008 Mart ayında emekli oldum.1,5 yıl özel bir hastanede görev yaptım.2010 Ocak ayında Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İnayet Topçuoğlu Tıp Merkezine sözleşmeli olarak işe başladım.23 Mayıs 2015’te 65 yaşını tamamlayarak yaş haddinden emekli oldum.04.07.2015 tarihinden sonrada Özel Kemal Bayındır Hastanesinde hasta kabulüne başlamış bulunmaktayım.
Evli 4 çocuk babasıyım.Çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarında aktif olarak görev yapmaktayım”.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
1
sinirli
Sinirli
1
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Dr.MEHMET BERK ÖZEL KEMAL BAYINDIR HASTANESİ’NDE

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin