‘’Dünya Okuma Gününde, Medical Park Gaziantep’ten Miniklere Masallar”

featured
‘’Dünya Okuma Gününde, Medical Park Gaziantep’ten Miniklere Masallar”
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

‘’Dünya Okuma Gününde, Medical Park Gaziantep’ten Miniklere Masallar”

Ülkemiz okuma-yazma alışkanlığı kazandırma başarısı açısından dünya ülkeleri arasında ön sıralarda yer almaktadır. Bu doğrultuda, Medical Park Gaziantep Hastanesi yönetimi de Uluslararası Okuryazarlık Günü sebebiyle okuma kültürünü pekiştirmek ve farkındalık yaratmak maksadıyla hastanedeki çocuklara masal kitapları dağıtımı gerçekleştirdi. Gaziantep Haber 

Toplumun en temel ihtiyacı olan okuma ve yazmaya dikkat çekmek, kitap okumanın önemine vurgu yapmak, çocukların sorumlu, sorgulayan bireyler olarak yaşamlarını idame ettirmek ve karar mekanizmalarını geliştirmek maksadıyla yapılan etkinlikte Başhekim Prof. Dr. Ekber Şahin ve Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Ataman Gönel hastanede ayaktan ve yatarak tedavi gören minikleri ziyaret ederek kokulu masal kitapları hediye ettiler. Çocuklar için sağlığa zararlı hiçbir madde içermeyen ve özel ambalajlarda hediye edilen kitaplar sebebiyle minik hastaların mutlulukları yüzlerinden okundu.

Hastaneye gelen anne ve babaların da yoğun ilgi gösterdiği etkinlik, kitap okuma kültürünün geliştirilmesine yönelik önemli bir faaliyet olarak değerlendirildi. Kitap dağıtımı hakkında açıklamada bulunan ebeveynler ise, çocuklara kitap kültürünün ancak anne ve babaların da bu alışkanlığı edinerek aşılanabileceğinin önemine dikkat çekildi.

Sağlık Haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
‘’Dünya Okuma Gününde, Medical Park Gaziantep’ten Miniklere Masallar”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin