DÜNYACA ÜNLÜ MARKALARIN ADRESİ FATİH KRAL GAZİANTEP’TE!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DÜNYACA ÜNLÜ MARKALARIN ADRESİ FATİH KRAL GAZİANTEP'TE!Türk mobilya sektörüne yeni bir soluk getiren, Fatih Kıral Mobilya Mağazası şimdi Gaziantep’te!

32 yılı aşkın süredir mobilya sektörüne koleksiyonları ile öncülük eden Fatih Kıral Gaziantep’te açıldı…

Açılışa, SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Durdu Yetkinşekerci, Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Fatih Kıral Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Kral, çok sayıda iş adamı ve basın mensubu katıldı.

Fatih Kıral Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Kıral, Türkiye’de mobilya sektörünün ortalama 9 milyar dolarlık iç Pazar büyüklüğü ile gelişme gösterdiğini belirtti. Kıral , Fatih Kıral Mobilya olarak pazara öncülük ettiklerini , 2014 yılı sonuna kadar yüzde 20 büyüme ve 2015 yılı sonuna kadar ise ortalama 20 mağazaya ulaşmayı planladıklarını ifade etti . Güneydoğu Bölgesi başta olmak üzere diğer illere de yatırımlarının artacağını, yeni mağazalar açmak için fizibilite çalışmaların hızla devam ettiğini sözlerine ekledi. Beliz Dağdelen tarafından franchise olarak açılan Gaziantep Mağazası’nda, Fatih Kıral Mobilya’ya ait tasarımların yanı sıra 50’yi aşkın dünya markası ve bebek/genç mobilyasına ait en yeni ürünler yer alıyor.

DÜNYACA ÜNLÜ MARKALARIN ADRESİ FATİH KRAL GAZİANTEP'TE!O BİR FATİH KRAL HAYRANIYDI

Beliz Dağdelen, bir Fatih Kıral Mobilya hayranı olarak mobilya alışverişi için İstanbul’a geldiği dönemlerde Fatih Kıral markasını Gazianteplilerle buluşturmaya karar veriyor . Evinin dekerasyonunu sadece Fatih Kıral’dan yapan Dağdelen, bir süre sonra 700 metrekarelik , 3 katında da ayrı bölümlerin yer aldığı ,Salon takımından yatak odasına , çalışma gruplarından çocuk mobilyasına kadar tüm ürünlerin yer aldığı yeni mağazada ev dekorasyonlarına kadar tüm detayları bulmak mümkün . Dağdelen , “ Bir Fatih Kıral Mobilya tutkunu olarak başladığım bu macerayı şimdi farklı bir noktadan yaşamaya devam ediyorum. Gaziantepliler evlerine çok düşkündür. Fatih Kıral onların beklentilerini karşılayacak ender isimlerden biri. “ diyerek markaya olan tutkusunu dile getiriyor.

KENDİ MAĞAZALARIMIZI AÇMAK İSTİYORUZ

Kral araştırmalara göre Türkiye dünya mobilya ihracatı sıralamasında yüzde 1 lik payı ile 21. Sırada yer alırken, ithalat sıralamasında yüzde 0.7 lik payı ile 25. Olduğunu belirtti. Fatih Kıral “ 2011 yılında ihracatta 4.olarak başarımızı ortaya koyduk ve çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. “ dedi. Birleşik Arap Emirlikleri başta olmak üzere Azerbeycan, Türkmenistan, Kazakistan Kazakistan , İran , Irak ve bazı Avrupa ülkelerinde büyük projelere imza attıklarını söyleyen Kıral konuşmasına şöyle devam etti ; Yurtdışı pazarında büyüme hedeflerimiz arasında ihracata ek olarak kendi mağazamızı açmak birinci sırada yer alıyor . Fatih Kıral adının herkes tarafından bilinen bir marka olması için tüm çalışmalarımızı yapıyoruz, amacımız en kısa zamanda Avrupa başta olmak üzere birçok ülkede yer almak.

DÜNYACA ÜNLÜ MARKALARIN ADRESİ FATİH KRAL GAZİANTEP'TE!Son yıllarda artan kentleşme, nüfus artışı, yükselen hayat standardı ile mobilyaya olan talep gün geçtikçe artıyor. Mobilya talebi değiştirme, yıpranma gibi normal nedenlerin dışında estetik kaygılardan da etkileniyor ve moda eğilimleri de ürün değiştirme de önemli rol oynuyor. Fatih Kıral, herkese ulaşmak amacı ile açtıkları Brandhome By Fatih Kıral Mağazalanda mobilya ve ağırlıklı dekerasyon ürünleri seçenekleri ile tüketici isteklerine yanıt verdiklerini belirtti. Ayrıca yerli üretime ek olarak 50’yi aşkın markayı Türkiye’ye getiren Kral Mobilya’da herkese ve her keseye uygun ürün bulmak mümkün.

Açılışta verilen kokteylin hemen ardından mağazayı gezme fırsatı yakalayan Gaziantepli kadınlar mobilyalara hayran kaldı bol bol alış veriş yapma imkanı yakaladı.

DÜNYACA ÜNLÜ MARKALARIN ADRESİ FATİH KRAL GAZİANTEP'TE!

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
DÜNYACA ÜNLÜ MARKALARIN ADRESİ FATİH KRAL GAZİANTEP’TE!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin