DUYUNCA DUDAĞIMIZ UÇUKLADI!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DUYUNCA DUDAĞIMIZ UÇUKLADI! Gaziantep Emniyet Müdürü Ali Gezer, Gaziantep Valisi Erdal Ata’nın bugün kentte meydana gelen olayları değerlendirme toplantısında dudak uçuklatacak bir açıklama yaptı.

Gaziantep’te dün gerçekleşen eylemlerde hayatını kaybeden 4 kişi ve yaşanan olaylarla ilgili toplantı yapan Gaziantep Valisi Erdal Ata’yla birlikte soruları yanıtlayan Emniyet Müdürü Ali Gezer, Gaziantep’in terörden masum bir şehir olmadığını vurguladı.

Gaziantep’te ilk siyasi cinayetlerden birinin o bölgede yaşandığını söyleyen Ali Gezer, şehrin yakın geçmişinde yaşanan terör olaylarını sıralayarak, “Gaziantep terörden masum bir şehir değildir. El Kaide ve Hizbullah operasyonları, 2012 PKK saldırısı gibi şehirde birçok eylem yapılmıştır. Bugün yaşananları bir güvenlik zafiyeti olarak görmemek lazım. Biz her şeyi söylemiyoruz ama Gaziantep’te dudakları uçuklatacak düzeyde cephanelik ele geçirdik” dedi.

“BASKIMIZ OLMADI”

DUYUNCA DUDAĞIMIZ UÇUKLADI!

Eylemlerin yoğun olarak yapıldığı bazı mahallelerde işyerlerinin Emniyet tarafından kapatılıp kapatılmadığı yönündeki soruya Emniyet Müdürü Ali Gezer, “ Kentimizde bulunan av malzemesi satan işyerlerini herhangi bir yağmaya veya olaya karşı kapatmaları telkininde bulunduk. İşyerlerinde bulunan tüfekleri başka yerlerde muhafaza etmelerini istedik. Hatta bu tüfeklerin Emniyet Müdürlüğümüze getirilmelerini ve bizim tarafımızdan muhafaza edilmelerini istedik. Bunların dışında herhangi bir işyerinin kapatılması yönünde bir baskımız ya da söylemimiz olmadı” diye cevap verdi.

O CEPHANELİK ORAYA NASIL GELDİ?

Gaziantep Valisi Erdal Ata’nın güvenlik zafiyeti yok ifadesinden sonra İl Emniyet Müdürü Gezer’in dudak uçuklatacak cephanelik bulduk açıklaması, akıllara o cephaneliğin oraya nasıl geldiği sorusunu getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
DUYUNCA DUDAĞIMIZ UÇUKLADI!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin