Eczacıbaşı OSGB, Gaziantep’de

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin 81 iline iş sağlığı ve güvenliği hizmetini ulaştıracak olan Eczacıbaşı Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi, hizmet verdiği şubeleri arasına Gaziantep’i ekledi.

Eczacıbaşı OSGB, Temmuz 2016’da yürürlüğe girecek Yeni İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu’nda yer alan 50’nin altında işçinin çalıştığı iş yerlerinde, iş yeri hekimi ve iş güvenliği uzmanı bulundurması zorunluğu mevzuatı için, tüm hazırlıklarını tamamladı. Gaziantep’in Türkiye sanayisi ve ticaretinde de çok önemli bir yer tuttuğunu belirten Eczacıbaşı Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi Genel Müdürü Anıl Sugetiren, “Gaziantep sanâyi bakımından gelişmiş bir ilimizdir. İrili ufaklı sanâyi işletmesi vardır. Burada hizmet vereceğimiz için heyecanlıyız. Yeni şubelerimizle Türkiye’nin her bölgesinde iş kazası ve meslek hastalıklarının azaltılması ve özellikle iş güvenliği ile çalışma alanlarında verim artışına katkı sağlamak amacıyla çalışarak, 150 bin çalışana hizmet vermeyi hedefliyoruz” dedi.

Eczacıbaşı OSGB’nin 2016 yılında Türkiye’nin 81 iline 19 şubesi ile hizmet vereceğini belirten Anıl Sugetiren, “Kusursuz hizmet anlayışı ve teknolojik donanımımızla kuruluşlara güvenli ve özenli çözümler üretiyoruz. Çalışanların sağlığı ve güvenliği gibi toplumu yakından ilgilendiren bu önemli konuda yüksek hassasiyetle hizmet vermeyi özel bir misyon olarak kabul ediyoruz. Gaziantep’e de bu anlayışı taşıyacağız” diye konuştu.

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ ALANINDA TAM HİZMET

Eczacıbaşı OSGB, Gaziantep’de

Eczacıbaşı OSGB firmaların tüm “İş Sağlığı ve Güvenliği” ihtiyaçlarını tek bir noktadan karşılıyor. Eczacıbaşı OSGB çözüm odaklı hizmet anlayışı ile hizmet kapsamında; mevzuat çerçevesinde belirlenmiş sürelerde, iş yeri hekimleri, iş güvenliği uzmanları ve diğer sağlık personelleri tarafından kuruluşlara ziyaret gerçekleştirilmesi, mevzuat güncelleme takibi, hizmet alıcıların durumu ve öncelikleri ile tüm iş süreçlerinin denetlenmesi, iş kazaları ve meslek hastalıklarının takibi, tüm risk değerlendirmelerinin onanması, Kişisel Koruyucu Donanımı (KKD) takibi, mevzuat içi ve dışı eğitimlerin düzenlenmesi yer alıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Eczacıbaşı OSGB, Gaziantep’de

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin