EĞİTİMDE ŞENLİK, ÇAGDAŞ BİLGİ OKULLARINDA

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

EĞİTİMDE ŞENLİK, ÇAGDAŞ BİLGİ OKULLARINDA2012-2013 Eğitim-Öğretim yılının başlaması ve İlköğretim Haftası nedeniyle Özel Çağdaş Bilgi Okulları bahçesinde müdürler, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin katıldığı, coşku dolu anların yaşandığı, büyük bir tören düzenlendi.

Törende, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Özel Çağdaş Bilgi Okulları ilkokul öğrencilerden hazırlanan koronun okuduğu şarkılara ve günün anlam ve önemini belirten şiirlere yer verildi.

Özel Çağdaş Bilgi Okulları’nda düzenlenen törende konuşan Genel Müdür Ö.Refik Bilici öğrenciler üzerinde öğretmenlerin etkisinin büyük olduğunu söyledi. Eğitimin önemine dikkati çekerek,‘Öğretmenlerimizin çocuklarımızı Atatürk ve Cumhuriyet ilkelerine bağlı, milli ve manevi değerlerin yılmaz savunucusu, çağdaş dünyada modern bilgiler ,donatılmış ve kendi ayakları üzerinde duran onurlu gençler yetiştiren onurlu görevleri var.Yeni ders yılının başlangıcında daha önceki yıllardaki sistemimizi bir masaya yatırıp, başarılarımız, başarısızlıklarımız nerelerdedir diyerek iyi analiz etmeleri gerekir. Başarısız ve yetersiz olduğumuz noktaları eğitim camiası olarak telafi etmeye çalışmak, başarılı olduğumuz noktalarda da başarıyı, fert bazından grup bazına okullarımız bazına taşımak, ilke ve hedeflerimiz arasında olmalıdır. Bugünden itibaren bu hedefe kilitlenerek üstün bir gayret içerisine girmemizi ve 2012-2013 eğitim öğretim yılında tüm öğrencilerimizin en yüksek başarıyı yakalamasını diliyorum dedi.

EĞİTİMDE ŞENLİK, ÇAGDAŞ BİLGİ OKULLARINDA

EĞİTİMDE ŞENLİK, ÇAGDAŞ BİLGİ OKULLARINDA

Düzenlenen törenlerin ardından eğitimini Özel Çağdaş Bilgi Okullarında tamamlamak üzere Çağdaş Bilgi ailesine katılan öğrencilerin sınıflara alınması ve başarı dilekleriyle 2012-2013 yılının ilk zili çaldı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
EĞİTİMDE ŞENLİK, ÇAGDAŞ BİLGİ OKULLARINDA

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin