ELİT GÜZELLİK MERKEZİ HİZMETE GİRDİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ELİT GÜZELLİK MERKEZİ HİZMETE GİRDİElit Kuaför ve Güzellik Merkezi Gaziantep Karataş Mahallesinde görkemli bir açılış töreni ile hizmete girdi.

Elit Kuaförün açılışına Gaziantep Kuaförler Odası Başkanı Mustafa Erkülah, Milli Eğitim Müdür Yrd. Mehmet Öz, Milli Eğitim Müdür Yrd. Ahmet Kaya çok sayıda davetli ve basın mensubu katıldı.

Gaziantep Kuaförler Odası Başkanı Mustafa Erkülah’ın açılışını yaptığı güzellik merkezine vatandaş yoğun ilgi gösterdi. Erkülah, Güzellik merkezinin hayırlı olmasını dileyerek “Gaziantepli kuaförlerimizin başarısını yürekten kutluyorum. İşimiz hijyen gerektirdiği kadar hünerde gerektiriyor. Açılışını yaptığımız bu güzellik merkezini sahibi Bedriye hanımda yıllarca bu mesleğe gönül vermiş ve eğitimini almıştır. Gaziantep’te bu işin eğitimini almış uzman kişilerin yapması bizi gururlandırıyor. Burada Kuaför arkadaşlarımızla kendisine destek olmaya geldik. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Elit Kuaför ve Güzellik Merkezi Gaziantep Karataş Mahallesinde, (Özel Erdem Koleji yanında) müşterilerine hizmet vermeye başladı. Deneyimli personeli ve uzman kadrosu ile eksiksiz hizmet vermeyi planlayan işletmenin açılış töreninde çok sayıda kuaförün katılması da gözlerden kaçmadı. Karataş Bölgesinde bu konuda ciddi bir eksiklik gördüklerini belirten işletme sahibi Bedriye Polat; Karataş Bölgesinde bayanlara böyle bir hizmet getirmekten dolayı mutlu olduklarını belirterek;

ELİT GÜZELLİK MERKEZİ HİZMETE GİRDİ

BÜTÜN KADINLAR GÜZELDİR
Kadınların her zaman bakımlı olması gerektiğine vurgu yaptı. Polat; “her zaman dediğimiz gibi bütün kadınlar güzeldir, çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır. Bir kadın her zaman güzel gözükmelidir. Kadınlar güzel gözükmek adına bilmedikleri şeyleri uygulayarak ciltlerinde çok ciddi sıkıntılar yaratabilirler. Biz bu işi profesyonel kadromuzla, eğitim almış uzmanlarımız ile güzellik merkezimizde müşterilerimize sunuyoruz. Merkezimizde sağlık, hijyen ve alan, temel ilkesi; en kaliteli ürün ve en iyi hizmet olan ve kalitesi ile tanınan, dünyaca ünlü firmaların ürünlerini kullanmakta ve sektörde çıkan her türlü yeniliği dünya ile aynı anda müşterilerin beğenisine sunmaktadır. Merkezimizde her şeyin ilki var. Kişisel bakımına önem veren kadın, erkek, genç, yaşlı herkesi merkezimize bekliyoruz” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ELİT GÜZELLİK MERKEZİ HİZMETE GİRDİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin