EMNİYET ASAYİŞ UYGULAMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü birimlerine bağlı ekipler asayiş uygulamalarını aralıksız sürdürüyor.

Ekipler tarafından umuma açık yerler, internet kafeler, park ve bahçeler, şüpheli şahıs ve otolara yönelik yapılan uygulamalarda;
1.798 işyeri kontrol edilmiş yapılan kontrollerde yasaya aykırı faaliyette bulunan
23 işletme ve 53 şahsa Kabahatler Kanununa muhalefetten para cezası uygulanmış, 26.450 şüpheli şahıs ve 5.947 araç sorgulanmış, çeşitli suçlardan aranması bulunan 140 şahıs yakalanmış, yakalanan şahıslardan 62’si tutuklanmıştır.
Yakalanan şahıslardan 11 adet gerçek tabanca, 11 adet kurusıkı tabanca, 22 adet tüfek, bu silahlara ait 191 adet fişek, 9 adet kapsam dışı bıçak, 2,300 gr Metamfetamin maddesi, 611 gr Esrar maddesi, 24 gr Eroin maddesi, 64 adet Captagon hap, 14 adet çalıntı buluntu motosiklet, 10.351 paket muhtelif markalara ait Gümrük Kaçağı Sigara, 5 adet cep telefonu, 1,4 gr Bonzai maddesi, 1 adet dizüstü bilgisayar, 7 adet çalıntı-buluntu oto ele geçirildi.
Cadde, yol kenarları ve trafik ışıklarında dilencilik yapan, mendil satan suça sürüklenen 3 çocuk yakalanarak 1 çocuk dilenci toplama merkezine, 2 çocuk ise ailesine teslim edildi.
Meydana gelen 1.194 Asayiş olayında 140 şüpheli şahıs yakalanarak bunlardan 62’si tutuklandı.
Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, “hizmetin en iyisine layık olan değerli vatandaşlarımızdan almış olduğumuz güç ve destekle, ilimizin huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla Suç ve Suçlular ile mücadelemiz artan kararlılıkla devam edilecektir” denildi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
EMNİYET ASAYİŞ UYGULAMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin