EMNİYET ENGELLİ SEVGİLİLERİ UNUTMADI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

EMNİYET ENGELLİ SEVGİLİLERİ UNUTMADIGaziantep Şehitkâmil İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği görevlilerinden engelli sevgililere sürpriz ziyaret.
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği görevlilerince, belden aşağıları protez olan ancak birbirlerine olan sevgi, aşkları ve bağlılıkları ile herkese örnek olan çifte sürpriz sevgililer günü kutlaması düzenlendi.
İdris ve Neşegül GÜLER çiftini ekip otosu ile ikametinden alan Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli nezih bir pastanede hazırlamış oldukları çiçeklerle ve mum ışığıyla süslenmiş masada sürpriz sevgililer günü kutlamasına götürülerek kendilerine sedef işleme mücevher sandığı ile sedef işleme duvar saati hediye edildi ve kemancı eşliğinde sevgililerin baş başa eğlenmeleri sağlandı. Kutlama bitiminde mutlulukları gözlerinden okunan çiftler, Emniyet personeli tarafından yapılan bu sürpriz kutlamanın kendilerini çok duygulandırdığını ve unutamayacakları bir anıları olduğunu belirterek Emniyet personeline bu ince ve nazik davranışlarından dolayı teşekkür ettiler.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
EMNİYET ENGELLİ SEVGİLİLERİ UNUTMADI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin