EMNİYETTE TERFİ HEYECANI!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

EMNİYETTE TERFİ HEYECANI!Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görev yapan 35 rütbeli personel 2013 Yılı Emniyet Genel Müdürlüğü Merkez ve Yüksek Değerlendirme Kurulu kararı ile bir üst rütbeye terfi ettirildi.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Brifing Salonunda gerçekleştirilen törene İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın, Emniyet Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Şube Müdür Yardımcıları, polisler ve aileleri katıldı.

İl Emniyet Müdürü Ömer AYDIN düzenlenen törende düşüncelerini “ Rütbe terfi törenleri Emniyet Teşkilatının en mutlu, en anlamlı ve en önemli günlerinden biridir. Emniyet Teşkilatı yetişmiş insan gücüyle son yıllarda ciddi aşama kat etmiş en başarılı, en güvenilir kurumlar arasında yerini almıştır. Liyakat ve kıdem esasına göre yapılan rütbe terfileri ciddi bir eğitim sonunda gerçekleşmektedir. Emniyet Teşkilatının en önemli gücü iyi yetişmiş uzman ve donanımlı personelden oluşmaktadır şeklinde ifade etti.
Aydın, Gaziantep’te görev yapan ve tayini çıkan personele de yeni görevlerinde başarılar dileyerek “personelimize meslek ve aile hayatında mutlu, huzurlu bir hayat geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.
EMNİYETTE TERFİ HEYECANI!Gaziantep’te yıllardır görev yapan Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet ALP Elazığ Polis Meslek Yüksek Okuluna, Emniyet Müdür Yardımcıları Lokman ŞEN, Murat ÖZBAY, 2.Sınıf Emniyet Müdürü Mustafa DOĞAN ve 2.Sınıf Emniyet Müdürü İbrahim KAR Gaziantep Polis Meslek Yüksek Okuluna, 3.Sınıf Emniyet Müdürü Mustafa KANTAR, 4.Sınıf Emniyet Müdürü Mehmet Emin TÜRKOĞLU, 3.Sınıf Emniyet Müdürü Bilgi Kağan AKSOY ve 4.Sınıf Emniyet Müdürü Fikri Serhat ÇOKAKLI Polis Akademisi Başkanlığına, 3.Sınıf Emniyet Müdürü Ahmet DEMİRTAŞ Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğüne, 4.Sınıf Emniyet Müdürü Basri KAYA Ardahan İl Emniyet Müdürlüğüne, 4.Sınıf Emniyet Müdürü Osman KARİP, Kemal Serhatlı Polis Meslek Yüksek Okuluna, Emniyet Amiri Mehmet Ali SÜTÇÜ Muş İl Emniyet Müdürlüğüne, Emniyet Amiri Kemal HANİLÇİ Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğüne ve Başkomiser Ceyhun YILMAZ Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğüne atandılar.

Terfi eden personelin rütbeleri İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın, personel eş ve çocukları tarafından takılarak günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
EMNİYETTE TERFİ HEYECANI!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin