EMO’nun çözüm ortağı TRİO Media

featured
EMO’nun çözüm ortağı TRİO Media
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

EMO’nun çözüm ortağı TRİO Media

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Gaziantep Şubesi ile Gaziantep’in en etkili dijital medya kuruluşu TRİO Media arasında işbirliği protokolü imzalandı. Protokol kapsamında EMO üyesi Elektrik Mühendisleri, TRİO Media’nın avantajlarından yüzde 15 indirimle faydalanacak. EMO’nun çözüm ortağı TRİO Media

TRİO Media, sosyal Medya İçerik yönetimi, Medya Planlama, SEO, Dijital Reklamcılık, e-ticaret danışmanlık konularında başarılı çalışmaları ile dikkat çekiyor. Gaziantep’te faaliyet gösteren çok sayıda firmanın yanı sıra Oda ve Borsaların da dijitalleşme çağında en büyük paydaşı olan TRİO Medya ile TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Gaziantep Şubesi arasında işbirliği protokolü imzalandı. EMO’nun çözüm ortağı TRİO Media

Protokol imza töreninde TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası (İMO) Gaziantep Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı İslim Arıkan ve TRİO Media Genel Koordinatörü Erol Karabay hazır bulundu.

“EMO ÜYELERİNE DİJİTAL ÇÖZÜMLER SUNULACAK”

Protokol öncesi açıklamalarda bulunan TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Gaziantep Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı İslim Arıkan, protokolün önemine dikkat çekti. Arıkan, “Sayın Erol Karabay, Elektrik Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi’nin Kurucu Başkanı olarak önemli çalışmalara imza atmıştır. Sayın Başkanım, TRİO Media Grubu Genel Koordinatörü ile imzalayacağımız bu protokol sonucunda meslektaşlarımıza dijital çözümler sunulacaktır. Sanayi, enerji, telekominikasyon, biyomedikal, ulaşım, finans, akıllı ev uygulamaları, olmak üzere birçok sektörde çalışan meslektaşlarımız, sektörleri gereği dijital çözümleri, web tabanlı uygulamaları takip etmektedirler. Pandemi sonrasında her sektörde e- ticaret, e- dönüşüm çözümleri yoğunluk kazandı, birçok kitleye ulaşmak kolaylaştı. Üyelerimize sunulacak olan dijital çözümler ve Şubemize yapılan indirimden dolayı teşekkür ediyor, sağlıklı günler diliyorum” diye konuştu.

“PANDEMİ DÖNEMİNDE DİJİTAL PLATFORMLARIN ÖNEMİ ARTTI”

TRİO Media Genel Koordinatörü Erol Karabay ise, “Mensubu olduğum Elektrik Mühendisleri Odası ile kurucusu olduğum TRİO Media arasında bir işbirliği protokolü imzalıyoruz. Bu protokol ile EMO üyesi meslektaşlarımıza dijital platformlarda avantajlar sağlayacak. İnsanlar, pandemi nedeniyle dijital platformlar aracılığıyla bir araya gelmeye başladı. Pandemi döneminde dijital platformların önemli daha iyi anlaşıldı. Yaklaşık iki yıldan bu yana çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şirketimizi belirli bir noktaya getirdik. TRİO Media, kent genelinde önemli işlere imza attı, bu işlerden de yüzünün akıyla çıkmayı başardı. Pek çok mecra, TRİO Media ile işbirliği yapma noktasında istekli. TRİO Media ile Elektrik Mühendisleri Odamızın dijital platformda yapacağı işbirliği bizleri son derece mutlu ediyor. Elektrik Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Yönetim Kurulu Başkanı İslim Arıkan’a bizimle kuracakları işbirliğinden dolayı teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Konuşmalarına ardından TRİO Media Genel Koordinatörü Karabay ve TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Gaziantep Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Arıkan, işbirliği protokolünü imzaladı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
EMO’nun çözüm ortağı TRİO Media

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin