Empati İlkokulu Göz Kamaştırıyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Empati İlkokulu Göz KamaştırıyorEmpati Derneğinden dünya standartlarında bir okul

Gaziantep Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan okul yaptırma kampanyası kapsamında eğitime destek amacıyla Gaziantep Empati Sosyal Sorumluluk ve Eğitim Derneği tarafından geçtiğimiz yıl yapımına başlanılan Empati İlkokulu inşaatında incelemeler yapan Gaziantep Valisi Erdal Ata “Empati İlkokulu mimarisi ve donanımıyla bütün okullarımıza örnek bir plan oluşturacaktır” dedi.

Gaziantep Empati Sosyal Sorumluluk ve Eğitim Derneği tarafından Gaziantep’in eğitim alanındaki en büyük sorunlarından birisi olan okul eksiğinin tamamlanması ve eğitimin desteklenmesi için yapımına geçtiğimiz yıl başlanan Empati İlkokulu’nun inşaatı hızla devam ederken inşaatın bir ay içerisinde tamamlanacağı ve iç donanımının yapımına başlanacağı ifade edildi. Gaziantep Valisi Erdal Ata, İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin ve Gaziantep Empati Sosyal Sorumluluk ve Eğitim Derneği Başkanı Pınar Topçuoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Zeynep Konukoglu, Hale Konukoglu, Secil Güdenezoglu, Aylin Burnukara,Tugba Ozan, ve Elif Çetindağ inşaatı devam eden okulda incelemeler yaptı. Görkemli bir yapıya sahip olan Empati İlkokulunun mimari özelliği ve teknik donanımıyla özel okullarla yarışan bir devlet okulu olmasıyla dikkat çeken binanın bir ay içerisinde tamamlanacağı, daha sonra teknik donanımının tamamlanarak Eylül ayında 2013/2014 eğitim öğretim yılında faaliyete başlayacağı öğrenildi. Okul inşaatında incelemeler yapan Gaziantep Valisi Erdal Ata binanın mimarisi ve teknik donanımıyla özel okulları aratmayacak derecede güzel olduğunu, renk seçimlerinin öğrenci motivasyonu için önemli olduğunu belirterek “Empati İlkokulu bu güne kadar yapılan okul binalarından farklı özellikler gösteriyor. Mimari yapısı yanında gerek iç, gerekse dış cephelerde uygulanan farklı renkler dikkat çekiyor. Özel okulları aratmayacak niteliklere sahip olacak olan Empati İlkokulu’nun yapımı için yoğun emek ve mesai harcayan Gaziantep Empati ve Sosyal sorumluluk Eğitim Derneği Başkan ve üyelerini kutluyorum. Gaziantep’in önceliği eğitimdir. Hayırsever vatandaşlarımızın ve STK desteği sürmektedir” dedi.

Gaziantep Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin’de bina inşaatının bir ay gibi kısa bir süre sonra bitirileceğini ve iç donanımı için çalışmaların Empati Derneği tarafından sürdürüleceğini belirterek “Gaziantep’in en güzel okullarından birisi olan Empati İlkokulu 2013-2014 eğitim öğretim döneminde kapılarını öğrencilere açacaktır” dedi. Okulla ilgili bilgi veren Gaziantep Empati, sosyal Sorumluluk ve Eğitim Derneği Başkanı Pınar Topçuoğlu “2011 yılıEğitim yılı ilan etmiş ve eğitim için çalışmalarımızı başlatmıştık. O dönemde imzaladığımız okul sözleşmesinin ardından 2012 yılı sonlarında temelini attığımız okulumuzun bu gün bitme noktasına geldiğini görmek çok güzel. Farklı mimari yapısıyla dikkatleri çeken Empati İlkokulu 24 derslikli ilk okul ve 4 derslikli ana okulu olarak eğitim hizmeti vereceği okulda sınıflar eğitimle ilgili her türlü teknolojiyle donatılıyor. Bütün sınıfların akıllı tahta, bilgisayar sistemleri ve projeksiyon cihazları yanında öğrencilerin yararına olabilecek her türlü teknik donanım sahip sınıflardan oluşan bir okulumuz olacak. Okulumuzun çok amaçlı salonu ve bahçe dizaynı da önemli farklılıklar göstererek okul binasının ve kapladığı alanın her karışında eğitim yapılabilecek özelliklerde tasarımlar düşünüldü. Bina inşaatı 1 ay içerisinde tamamlanacak ve sınıflarla diğer bölümlerin teknik donanımı yapılacak. 2013-2014 eğitim öğretim yılında eğitim öğretime hazır hale gelebilmesi için dernek yönetim kurulumuz ve üyelerimiz ellerinden geleni yapıyor. Okulumuzun Gaziantep’te örnek bir okul olabilmesi için gerekli her türlü desteği okul hizmete açıldıktan sonra da vermeye devam edeceğiz. Okul yapımında bizleri destekleyen dostlarımıza teşekkür etmek istiyoruz” dedi .

Empati İlkokulu Göz Kamaştırıyor
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Empati İlkokulu Göz Kamaştırıyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin