En Büyükler Arasında Gaziantep’ten 61 Firma

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından her yıl düzenlenen “Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2019” araştırmasında bir önceki yıl 33 firma ile yer alan Gaziantep’in bu rakamı 35’e yükseldi.

Geçtiğimiz ay açıklanan İlk 500 listesine de 26 firma ile giren Gaziantep, bu sonuçlarla beraber Türkiye’nin ilk 1000 büyük sanayi kuruluşu arasındaki firma sayısını 61’e yükseltti.

 

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, araştırma sonuçlarına ilişkin yaptığı açıklamada, “Bu gururu bizlere yaşatan, şehrimizin ticari anlayışını, azmini ve üretkenliğini örnek kılan, ülke ekonomimize büyük katkı sağlayan tüm iş insanlarımızı ve ekip arkadaşlarını yürekten tebrik ediyorum.” dedi.

En Büyükler Arasında Gaziantep'ten 61 Firma

Covid-19 salgınının ekonomiye olan olumsuz etkilerinin giderek azalacağını ve normalleşmeyle birlikte Gaziantep’in gelecek hedeflerine çok daha sıkı adımlarla ilerleyeceğini vurgulayan Yıldırım, “Şehrimizin yükselişi ve gelecek için verdiği parlak sinyaller gün geçtikçe daha da belirginleşecek. Tüm rakamlardan okuduğumuz bu.” dedi.

Geçtiğimiz yıl açıklanan verilere göre ilk 1000 arasında 57 firmamızın yer aldığını hatırlatan Başkan Tuncay Yıldırım açıklamasına şöyle devam etti:

“Çok şükür ki her şeye rağmen her geçen yıl yükselişimizi sürdürüyoruz. İhracatımızı artırıyor, Türkiye ortalamasının üzerine çıkıyoruz. Şehrimizin bu yükselişinde de en önemli pay sahipleri iftiharla bahsettiğimiz firmalarımız.  Geçtiğimiz yıl ilk 1000 arasında 57 firmamız vardı. Bu yıl bu sayıyı artırarak 61’e çıkarttık. İnancımız odur ki gelecek yıl da bu sayı artacak ve Türkiye ekonomisindeki önemimizi hızla artıracağız. Gaziantep Ticaret Odası olarak hedeflerimiz, hayallerimiz var. Şehrimizi ekonomik anlamda ülkemizin ilk 4 ilden biri yapmak istiyoruz. Yürüdüğümüz bu yolda da tüm imkânlarımızı iş insanlarımız için seferber ediyoruz. Hayata geçirdiğimiz projeler ve ticari hayatta yaşanan sorunlara ürettiğimiz çözümlerle güçlü bir biçimde iş insanlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
En Büyükler Arasında Gaziantep’ten 61 Firma

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin