Enerjisa Dağıtım Şirketleri ’nden deprem bölgesine ilişkin açıklama

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Enerjisa Enerji, Kahrmanmaraş’ta yaşanan depremin ardından yapılan çalışmalar hakkında yazılı açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

”Enerjisa Dağıtım Şirketleri olarak hizmet verdiğimiz 3 elektrik dağıtım bölgemizden biri olan ve deprem kaynaklı elektrik kesintileri yaşanan Toroslar EDAŞ şebekesindeki arıza tespit ve onarım çalışmalarına, saha çalışanlarımızın can güvenliklerinin teminini takiben ivedilikle başlanmıştır. Devreye aldığımız afet planlarımız uyarınca destek ekiplerimiz gerekli tüm araç ve çeşitli büyüklükteki jeneratörlerle, diğer dağıtım bölgelerimiz Başkent EDAŞ ve Ayedaş’tan deprem bölgesine sevk edilmiştir.

Bölgeye ulaşan ekiplerimiz sahadaki çalışmalarına başlamış, jeneratörlerimiz ise bölgedeki afet çalışmalarının enerji ihtiyacına destek olmak üzere aktif hale getirilmiştir. Toroslar EDAŞ elektrik dağıtım şebekemiz dâhilinde, başta Hatay, Gaziantep, Osmaniye ve Adana illerimiz olmak üzere, fiziki arıza tespit ve onarım çalışmaları hassasiyetle yürütülmektedir. Öte yandan, arıza onarımı tamamlanmasına rağmen güvenlik nedeniyle enerji verilmeyen bölgeler bulunmakta olup, enerjilendirme faaliyetleri arama kurtarma çalışmalarında çarpılma kaynaklı hayati riskleri önlemek adına, ilgili kamu kurumları ile yürütülen koordinasyon çerçevesince sürdürülmektedir.”

Enerjisa Dağıtım Şirketleri ’nden deprem bölgesine ilişkin açıklama
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Enerjisa Dağıtım Şirketleri ’nden deprem bölgesine ilişkin açıklama

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin