Enes’in dileği gerçek oldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Geçtiğimiz günlerde Tıp Fakültesi öğrencileri tarafından yürütülen “Leyla’dan Sonra” isimli proje aracılığıyla, tek hayalinin “7 numaralı Enes” yazılı Gaziantep Futbol Kulübü forması olduğunu Gaziantep Futbol Kulübüne ileten Enes’in dileği gerçek oldu.
Gaziantep FK Futbolcularından Günay Güvenç, Güray Vural, Papy Djilobodji ve Kana-Bıyık, ensefalopati hastalığına yakalanan ve kesin tanının  konulamadığı 11 yaşındaki Enes’i evinde ziyaret ederek, minik taraftar ve ailesine moral verdi.
Futbolcular tarafından imzalanan ve arkasında “7 numara Enes” yazılı formayı, Enes’e hediye eden futbolcular daha sonra ise minik Enes ile oldukça keyifli zaman geçirdi. Enes, futbolcuları karşısında gördüğü anda duygularını saklayamadı. Enes, bu ziyaretten duyduğu mutluluğu ifade ederek,  Papy Djilobodji’den Gençlerbirliği karşısında gol beklediğini söyledi.
Takım kaptanı Günay Güvenç ve Kana-Bıyık, bundan sonraki süreçte Enes’i sürekli olarak ziyaret edeceklerinin sözünü vererek tedavisi için de ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını ifade ettiler. Büyüyünce futbolcu olmak istediğini söyleyen Enes’in, bir an önce sağlığına kavuşmasını dilediler.
Enes’in dileği gerçek oldu

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Enes’in dileği gerçek oldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin