“ENGELLERİ BERABER AŞALIM”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Valisi Ali Yerlika’ya Engelliler Haftası dolayısıyla yayınladığı mesajda;
Her insanın; adil koşullarda yaşamın her alanında tam bir katılımla toplumsal hayatta etkin bir birey olarak yer alabilmesi, ancak gerekli şartların sağlanması ile mümkündür. Bu, en temel insanlık hakkıdır.
Ülkelerin gelişmişlik düzeyinin belirlenmesinde en önemli göstergelerden biri, eşit hak ve özgürlüklere sahip olarak doğan insanların, hayatlarını da eşit şartlar altında, herhangi bir eksiklik duymadan sürdürebilmeleridir.

Sosyal devlet; yaşlı-genç, engelli-engelsiz tüm vatandaşlarına ayrım gözetmeksizin bu imkanların sağlanmasının güvencesidir.

Millet olarak bizleri; farklı yapan ve tarih boyunca tek vücut olarak, dünya coğrafyasında her zaman dimdik ayakta tutan, milli ve manevi değerlerimizin başında; sosyal yardımlaşma ve dayanışma duyguları gelmektedir.

Engelli bireylerimizin hassasiyetlerine kulak vermeli, onların yaşam mücadelesine destek olarak hayatlarını kolaylaştırmak için üzerimize düşen görevleri yapmalıyız.

Engellilere sadece bu haftada değil, tüm yaşamları boyunca sevgiyle sahip çıkmalıyız. Unutulmamalıdır ki her insan bir engelli adayıdır. Bu yüzden engelli insanlarımızın daha rahat yaşayabileceği bir dünya için çalışmak her insanın vazifesidir.

Bu bağlamda aile içinden başlayarak, toplumun tüm kesimlerinin, engellilerimizin ihtiyaç ve sorunlarına karşı duyarlı olmaları ve onların yaşamlarını kolaylaştırma konusunda daha fazla gayret göstermeleri dileğiyle, tüm engellilerimiz ve ailelerine sağlıklı, mutlu bir yaşam diliyorum.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“ENGELLERİ BERABER AŞALIM”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin