Engelli GASKİ Personeli, Türkiye yüzme şampiyonu oldu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GASKİ Genel Müdürlüğü Su Tesisleri Daire Başkanlığında çalışan engelli Umut Gençler, Türkiye Bireysel Yüzme Şampiyonası Bedensel Engelliler Milli Takım seçme yarışlarında 2’inci oldu.
GASKİ’de motor teknikeri olarak çalışan Gençler, Alanya’da gerçekleştirilen Türkiye Bireysel Yüzme Şampiyonası Bedensel Engelliler Milli Takım seçme yarışlarında 400 metre serbest yüzmede 2’inci olurken, 100 metre sırt üstü yüzme kategorisinde 3’üncülük ödülü aldı.
Yarışmalara ilk defa 2002-2003 yılında o dönemde Milli Takım Antrönürlüğü yapan Osman Çullu’nun ısrarı üzerine katıldığını anlatan Gençler, şöyle devam etti:
“O dönemde hocamız benimle yakından ilgilendi. Bugüne kadar Türkiye’de gerçekleştirilen bir çok şampiyonaya katılarak, çeşitli dereceler aldım. Ayrıca, Mersin Taşucu’nda yapılacak Triatlon Türkiye Şampiyonası’na da ferdi olarak katılacağım. Engelli olmayan sporcularla 1500 metre yüzme denizde yapılacak, 40 kilometre bisiklet ve 10 kilometre koşuda yarışacağım.”
Engellilerin istedikten sonra bir çok başarıya imza atabileceğine dikkati çeken Çullu, burada ailelere çok iş düştüğüne vurgu yaptı.
Ailesinden aldığı destekle bir çok başarıya imza attığını belirten Gençler, “Engelli arkadaşlarımız kendilerini bir şekilde soyutlamasınlar. Tabi burada ailelere de çok iş düşüyor. Onları Gaziantep Tenis ve Yüzme Kulübü’ne davet ediyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Engelli GASKİ Personeli, Türkiye yüzme şampiyonu oldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin