ENGELLİ MEHMET AMCANIN MUTLULUĞU GÖRÜLMEYE DEĞERDİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şehitkamil Belediyesi Gıda Bankası ekipleri, doğuştan engelli Mehmet Çavuşoğlu’nu evinde ziyaret ederek, akülü tekerlekli sandalye hediye etti. Mutluluğunu eşiyle paylaşan Çavuşoğlu, kendisine bu mutluluğu yaşatan Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür etti.

“ALLAH BAŞKANIMIZI BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN”

Fatih Mahallesi’nde ikamet eden doğuştan engelli ve kas hastası olan 56 yaşındaki Mehmet Çavuşoğlu’nu ziyaret eden Şehitkamil Belediyesi Gıda Bankası ekipleri, Çavuşoğlu ile yakından ilgilendi. Bir süre Çavuşoğlu ile sohbet eden ekipler, getirdiği akülü tekerlekli sandalyeyi Çavuşoğlu’na takdim etti. Akülü tekerlekli sandalyenin kullanımı hakkında Çavuşoğlu’na bilgiler veren ekipler, daha sonra Çavuşoğlu’na sandalyesine bindirdi. Mutluluğu gözlerine yansıyan Çavuşoğlu, sevincini eşiyle paylaştı. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkürlerini ileten engelli Mehmet Çavuşoğlu, “Doğuştan engelli olduğum için akülü tekerlekli sandalyeye ihtiyacım vardı. Daha önce bir tane akülü tekerlekli sandalyem vardı fakat bozuldu. Bunun için çok sıkıntı yaşıyordum. Dışarıya çıkamıyordum, çıksam bile mutlaka çocuklarımın yardımlarıyla çıkabiliyordum. Şehitkamil Belediyemizin engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye dağıttığını duydum ve Belediyemize bu konuda istekte bulundum. Bugün sağ olsunlar Belediyeden arkadaşlarımız tekerlekli sandalyemi getirdiler. Bundan dolayı çok mutluyum. Belediye Başkanımıza bana bu tekerlekli sandalyeyi hediye ettiği için çok teşekkür ediyorum. Allah Başkanımızı başımızdan eksik etmesin” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ENGELLİ MEHMET AMCANIN MUTLULUĞU GÖRÜLMEYE DEĞERDİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin