Enkaz altındaki kadını 105’inci saatte ŞAHKUT ekipleri kurtardı

featured
Enkaz altındaki kadını 105'inci saatte ŞAHKUT ekipleri kurtardı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şahinbey Belediyesi Arama Kurtarma (ŞAHKUT) ekipleri, Kahramanmaraş depreminin ardından Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde çöken binanın enkazı altında kalan bir kadını 105. saatte kurtardı.

Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7.7 ve Elbistan merkezli 7.6’lık iki büyük depremin ardından yıkma uğrayan binalarda arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde de inanılmaz bir kurtuluş yaşandı. Şahinbey Belediyesi’ne bağlı ŞAHKUT ekipleri ve (JAK) Jandarma Komando Arama Kurtarma ekipleri, 105. saatinde bir kadını daha yaralı olarak kurtardı.

“Hayırlı haberler bekliyoruz”

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ŞAHKUT ekiplerinin arama kurtarma çalışmalarında tüm ekip ve ekipmanları ile birlikte görev aldığını ifade ederek, “Zor bir süreçten geçiyoruz. Bu süreçte vatandaşlarımızın her zaman yanında olduk olmaya da devam edeceğiz. ŞAHKUT ekiplerimiz depremin ilk gününden bu yana göçük altında kalan vatandaşlarımızı kurtarmak için çalışıyorlar. Son olarak 105 saat sonra bir vatandaşımızı canlı olarak kurtardılar. İnşallah bundan sonraki saatlerde de bizleri umutlandıran ve mutlu eden haberler alırız” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Enkaz altındaki kadını 105’inci saatte ŞAHKUT ekipleri kurtardı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin