ERDOĞAN; “ESED’İN DOSTU CHP VE KUYRUĞU MHP NİFAK SOKMAYA ÇALIŞIYOR”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ERDOĞAN; “ESED’İN DOSTU CHP VE KUYRUĞU MHP NİFAK SOKMAYA ÇALIŞIYOR”Cumhurbaşkanı Adayı Başbakan Recep Tayip Erdoğan Gaziantep’te düzenlenen mitingde Esed’in dostu Cumhuriyet Halk Partisi ve kuyruğu konumundaki Milliyetçi Hareket Partisinin Suriyeliler üzerinden,; Hatay, Kilis, Gaziantep ve Kahramanmaraş’ı karıştırmak, nifak sokmak için her türlü çabayı sarf ettiklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Adayı Başbakan Recep Tayip Erdoğan Gaziantep’te düzenlenen mitingde, Suriyelere sahip çıkan Gazianteplilere teşekkür etti. Erdoğan;  CHP ve MHP ile monşer olarak nitelendirdiği Cumhurbaşkanı adayı Ekmelettin İhsanoğlu’nun Suriyeliler üzerinden Gaziantep, Kilis, Hatay ve Kahramanmaraş’ta nifak sokmaya çalıştıklarını söyleyerek Türkiye’nin hiçbir zaman bencil, kendisinden başkasını düşünmeyen bir millet olmadığını, geçmişte olduğu gibi bundan sonra da Türkiye’ye sığınanlara kucak açmaya devam edeceklerini söyledi.

ENSAR OLMANIN SORUMLULUĞUNU YERİNE GETİRECEĞİZ

Bölgede yaşanan çalkantıları serhat şehrimiz Gaziantep çok yakından hissediyor. Suriye’de yaşanan savaş nedeniyle yaklaşık 1 milyon 200 bin kardeşimiz ülkemize sığınmış durumda ve bunların büyük bir kısmı da Gaziantep’te ki kamplarda hayatlarını idame ettiriyorlar. Toplum olarak bunun karşılığında bazı külfetleri hep birlikte az yada çok yaşıyoruz. Biz hiçbir zaman bencil,  kendisinden başkasına kayıtsız olan bir millet olmadık. Bugün Suriyeli kardeşlerimizin yaşadıklarını geçen yüzyıl içerisinde balkanlardaki Türkler yaşadı. 1991 yılında yüz binlerce kürt kardeşimiz zulümden kaçtı biz onlara da kucak açtık. Şimdi de Suriye’de zor şartlarda bulunan kardeşlerimize kucak açıyoruz. Bu kalıcı bir durum değil elbette. İnşallah Suriye’de şartlar değiştiğinde ve eli kanlı rejim değiştiğinde buradaki kardeşlerimiz de evlerine geri dönecektir. İşte bu ana kadar ensar olmanın sorumluluğunu yerine getireceğiz.

CHP VE MHP NİFAK SOKMAYA ÇALIŞIYOR

Cumhuriyet Halk Partisi bölgedeki tüm diktatör, darbeci ve zalim yöneticilerin arkasında duruyor. Daha ilk andan itibaren CHP, zalim Esed’in yanında durdu. CHP Esed’in yanında durduğu için Esed zulmünden kaçan Suriyeli kardeşlerimize de son derece vicdansız ve merhametsiz bir tavır takınıyor. Hatay’ı, Kilis’i, Gaziantep’i, Kahramanmaraş’ı karıştırmak ve buralarda nifak çıkarmak için her türlü çabayı sarf ediyor. Esed’in dostu CHP ve kuyruğu konumunda olan MHP adeta birlikte çalışıyorlar.

BUNLAR ÜÇ KOYUN BİLE GÜDEMEZ

Şimdi bunlara yeni katılan monşer adayda aynı zihniyette. İslam İşbirliği Teşkilatı Genel Sekreteriyken de İslam coğrafyasında ki her meseleye kayıtsız kaldı. Bugünde coğrafyamızın her türlü meselesini tam bir monşer tavrıyla uzaktan izliyor. Geçtiğimiz günlerde Hatay’da yaptığı bir konuşmada “bunlara gelin dendi, geldiler” diyor, kabahat bunları buraya getirende diyor. Düşünebiliyor musunuz bu şahıs İslam İşbirliği Teşkilatında Genel Sekreterlik yapmış bir şahıs. Bu monşer Çekoslovakya devlet başkanına dostum diyor, görünen o ki Çekoslovakya’nın iki ayrı devlet olduğundan haberi yok.  Sadece dünyaya değil kendi ülkesine de yabancı birisi, İstiklal Marşı ile Çanakkale şiirini birbirinden ayıramayacak kadar bu toprakların yabancısı. Savaş Ay’ın Kılıçdaroğlu’nun 1992-1998 dönemlerinde Sosyal Sigortalar Kurumu Genel Müdürüyken hastanelerin halini gösteren belgeselini izlediniz. Ne kadar başarılı bir genel müdür olduğunu, hastanelerin halinin nasıl olduğunu gördünüz değil mi? Bunlara 3 koyun ver güdemezler. Bunlar sadece hakaret eder saygısızlık eder. Bunlardan hiçbir şey olmaz.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ERDOĞAN; “ESED’İN DOSTU CHP VE KUYRUĞU MHP NİFAK SOKMAYA ÇALIŞIYOR”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin