ERDOĞAN, GAZİANTEP’TEN TERÖR ÖRGÜTÜNE SESLENDİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ERDOĞAN, GAZİANTEP’TEN TERÖR ÖRGÜTÜNE SESLENDİBaşbakan Recep Tayyip Erdoğan Gaziantep’te toplu açılış törenine katıldı. Karataş Kapalı Spor Salonunda yaptığı konuşmada terör örgütüne silah bırakma çağrısında bulundu.

Başbakan Erdoğan Gaziantep’te katıldığı toplu açılış töreninde Gazianteplilerin “Sen Bizim Her şeyimizsin” sloganları ile salona girdi. Diyarbakır Gaziantep olamadıysa sebebi terördür, Van Gaziantep olamadıysa sebebi terördür diyerek “Terör örgütü silah bırakmadıkça bölgede operasyonlar devam edecek” dedi.

Başbakan Erdoğan, “Terörü artık Türkiye’nin gündeminden tamamen çıkarmamız gerekiyor. Silah bırakmadıkları sürece bu ülkeye huzur gelmeyecektir. ‘Terör bu topraklara açlıktan, yokluktan, sefaletten başka bir şey sağlamadı. Gaziantep’i de bu hale dönüştürme hesabı içine girdi ama Allah’ın izniyle sizin dik duruşunuz, omurgalı duruşunuz ve ‘burada teröre yer yok’ deyişiniz onların buraya girişini engelledi, Gaziantep insanı da o güçlü yapısıyla altıncı, yedinci sanayi bölgelerini yapıyor.Eğer bugün Diyarbakır bir Gaziantep kadar olamadıysa bunun en önemli sebebi, birinci sebebi terördür. Eğer Van, Gaziantep kadar olamadıysa bunun en birinci sebebi terördür. Bizim bu terörü artık Türkiye’nin gündeminden tamamen çıkarmamız gerekiyor. Silahları bırakmalarını istiyorum. Sıkılı yumrukları aradan çekip, öfkenin, nefretin diline bir son verip insanca yaşamanın önünü açmamız, bunu güçlendirmemiz gerekiyor. Terör örgütü silahı bırakmadığı, saldırılarına son vermediği sürece biz terörle mücadeleyi kararlı şekilde sürdüreceğiz. Birileri çıkıyor hükümeti, devleti operasyon yapmakla bu süreci zedelemeyle suçluyor. Hiç kusura bakmasınlar, elinde silahla benim güvenlik güçlerime kast edenlere, arkadan gelip benim polisimi şehit edenlere karşı biz toprağımızı, vatanımızı geri adım atmadan savunuruz ve savunuyoruz”dedi.

Terör konusuna değinmeye başladığı sırada salonun sol kısmında bazı grupların salonu terk etmesi dikkatlerden kaçmadı.

AK PARTİ YİNE BİRİNCİ PARTİ

Gaziantep’te inceleme ve temaslarını sürdüren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan son yapılan ankete göre AKP’nin oy oranını açıklayarak yine birinci parti olduklarını söyledi. Erdoğan, “İşte son kamuoyu araştırması, bunu biz yaptırmadık, Ak Parti yüzde 54 ile yine birinci durumdadır. Türkiye’de hiç kimse çıkıp şu etnik kökenli parti bizi temsil ediyor diyemez. Biz oy versin ya da vermesin herkesin hakkını koruyan bir hükümetiz. Sizden bize desteğinizi sürdürmenizi bekliyoruz. Bize güvenin. Bizim tüm istikametimizi siz belirliyorsunuz. Siz ne diyorsanız bizler onu yapacağız” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ERDOĞAN, GAZİANTEP’TEN TERÖR ÖRGÜTÜNE SESLENDİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin