Estetik İçin Ailece Londra’dan Gaziantep’te Anka’ya Geldiler

featured
Delta varyantını ANKA’da yendi
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Estetik İçin Ailece Londra’dan Gaziantep’te Anka’ya Geldiler

Gaziantep Özel ANKA Hastanesi ‘nde, geçen yıl büyük kızıyla birlikte göğüs estetiği operasyonu olan ve memnun kalan Sibel Aylin, bu sene de küçük kızı ve damadı ile birlikte estetik ve metabolik cerrahi ameliyatı olmak için Londra’dan Gaziantep’e geldi. ANKA Hastanesi’nde başarı ile gerçekleştirilen operasyonların ardından tüm aile sağlıklı bir şekilde taburcu edildi.

Londra’da yaşayan 63 yaşındaki Sibel Aylin geçen yıl büyük kızıyla birlikte göğüs estetiği ameliyatı olmak için Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’ni tercih etti. Plastik ve Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Mehmet Uzuner tarafından gerçekleştirilen operasyonun ardından istediği görünüme kavuşan Aylin, bu yıl da küçük kızı ve damadı ile birlikte ANKA Hastanesi’ne geldi.Op. Dr. Mehmet Uzuner tarafından kapsamlı bir şekilde muayene edilen Sibel Aylin’e karın ve yüz germe, burun estetiği, göz kapağı estetiği yapılırken, kızına da burun estetiği operasyonu gerçekleştirildi.

“Ameliyata girerken 63 yaşındaydım, şimdi 40 yaşındayım”

Estetik İçin Ailece Londra’dan Gaziantep’te Anka’ya Geldiler

Karın ve yüz bölgesinden yapılan operasyonların ardından Sibel Aylin memnuniyetini şu sözlerle dile getirdi:

“Ameliyata girerken 63 yaşındaydım şimdi 40 yaşındayım. Doktorumun uygun gördüğü estetik operasyonlarıyla kendimi çok daha iyi ve daha özgüvenli hissediyorum. Geçen yıl geldiğimizde bize aile gibi kucak açtıkları için kızım ve damadım da tüp mide ameliyatı için Gaziantep’e gelerek, ANKA Hastanesi’ni tercih etti. Kendilerine her şey için bir kez daha teşekkür ederiz.”

Hastaya gerçekleştirilen operasyonlar hakkında bilgi veren Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Mehmet Uzuner: “Sarkan fazla derileri toparlamak ve deformeleri düzeltmek için hastamıza karın germe ameliyatı gerçekleştirdik. Bunun yanında hastamıza uygun burun estetiği, göz kapağı estetiği ve yüzde oluşan sarkmalardan dolayı yüz germe işlemi yaptık. Çilem Hanım’a da burun estetiği operasyonu gerçekleştirdik. Hastalarımızın sağlık kontrollerini tamamlandıktan sonra onları taburcu etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

Sibel Aylin’in kızı Çilem hem burun ameliyatı hem de eşi ile birlikte fazla kilolarından kurtulmak için ANKA Hastanesi’ne başvurdu. Burun ameliyatının ardından Metabolik ve Obezite Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Mehmet Ali Yağcı tarafından gerçekleştirilen kapsamlı muayene ve tetkiklerin ardından operasyona alınan çift, başarılı geçen tüm mide ameliyatı ile sağlıklarına kavuşarak hastaneden memnun ayrıldı. Çilem Atik, “Aynı anda iki ameliyat olmak beni endişelendirse de doktorlarım sayesinde bu endişelerim kayboldu. Şu an 10 günde 121 kilodan 108 kiloya düşmenin mutluluğunu yaşıyorum. Eşim de hızla kilo verdi. Doktorlarımız, hastane yönetimi ve çalışanlarına ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederiz. “diye konuştu.

1
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Estetik İçin Ailece Londra’dan Gaziantep’te Anka’ya Geldiler

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin