Evim Mağdurları Gaziantep’te bir araya geldi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Evim Mağdurları Gaziantep’te bir araya geldi

Çok sayıda mağdurun bir araya geldiği eylemde mağdurlar alın terlerinin bir an önce iade edilmesi için devletin kendilerine yardımcı olmasını istedi. Evim Mağdurları Gaziantep’te bir araya geldi

Toplamda 55 bin kişinin mağdur olduğu sistemde TMSF’nin henüz bir açıklama yapmadığı belirten mağdurlar sorunlarının çözülmesini istiyor. TMSF Evim mağdurları adına konuşma yapan grup sözcüsü; “Faizsiz Finans Sistemi düzenlemesiyle mağdur edilmiş olduk. TMSF 2.Tahsilat Daire Başkanlığı sözleşmelerin artık yok hükmünde olduğunu, sürecin şirketler nezdinde tamamlandığını, üyelerin alacak işlemlerinin çok uzun yıllar alacağını, birikimlerin paylaşım yoluyla ancak para oldukça verilebileceğini belirten söylemiyle aslında bizlerin alın terinin birileri için önem arz etmediğini adeta gözümüze sokmuştur. Bu kurumlar almış oldukları tasfiye kararlarını mağdur vatandaş lehine yapması gerekirken aksine bir tutum sergileyerek bizleri yok etmek derdindeler. Devletimizden beklentimiz o dur ki; bizleri BDDK ve TMSF’nin insafına bırakıp alın terimizin, helal lokmamızın yok edilmesine engel olunmasıdır” dedi.

Basın ve siyasi yetkililerin kendilerini duymazlıktan geldiğini belirten Evim Mağdurları paralarının iade edilmesini istedi. Evim Mağdurları yaptıkları açıklamanın ardından sessizce dağıldı.

Evim Mağdurları Gaziantep’te bir araya geldi

Evim Mağdurları Gaziantep’te bir araya geldi

 

 

 

 

 

 

 

 

Gaziantep Sağlık

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Evim Mağdurları Gaziantep’te bir araya geldi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin