EVLER NANO HALI’NIN “GONCA”LARIYLA YEŞERECEK!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

EVLER NANO HALI’NIN “GONCA”LARIYLA YEŞERECEK!İnovatif ürünü nano halılarla 2013’e damgasını vuran Atlas Halı, yılbaşı hediyesi olarak yeni koleksiyonu “Serapi”yi tüketicisiyle buluşturuyor. Yeni yılın temizliği, saflığı klasik Uşak tarzı halıların kırık dallı stili, vizon ve beyaz tonlarda Serapi koleksiyonunda yer alan “Gonca Beyaz ve Gonca Vizon”da ustalıkla işleniyor.

Kendi kendini temizleyen, sıvı iticilik özelliği sayesinde kolay kolay leke tutmayan nano özellikli Atlas Halı’nın yeni koleksiyonu Serapi’de Gonca Beyaz, Gonca Vizon, Katmandu Beyaz, Katmandu Vizon, Katmandu Gri, Hattat Beyaz, Hattat Vizon, İmbat Beyaz, İmbat Vizon, Nakkaş, Semai, Mürdüm, Kadim, Uşak Madalyon ve Firuzi ile birlikte Uşak’tan Şam’a, Heriz’den Nepal’e uzanan el dokuması halı geleneğinin  çizgilerini yepyeni, sade bir tarzda evinize getiriyor.

Evinizin dekorasyonu “Gonca” buketleriyle güzelleşecek!

Atlas Halı tasarım ekibinin deneyimli isimlerinden Özgür Uşaklıgil tarafından, Gonca Beyaz ve Gonca Vizon, klasik Uşak halıların kırık dallı stili ile bezendi. Kırmızısından beyazına, vizonundan kahvesine desenler renk renk, motif motif işlendi. İpliklerin parlaklığından, halının yumuşaklığına, saçak boyundan hav yüksekliğine her detay ustalıkla işlendi.

EVLER NANO HALI’NIN “GONCA”LARIYLA YEŞERECEK!

Sadelikten ödün vermeyen tasarımlar, açılan goncalar gibi güzellikler vadediyor. Özgür Uşaklıgil ve Atlas Halı, 2014 yılındaki bütün umutların Gonca Beyaz ve Gonca Vizon gibi yeşermesini diliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
EVLER NANO HALI’NIN “GONCA”LARIYLA YEŞERECEK!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin