EVLİLİĞE OLAN İNANCIM KAYBOLDU

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

EVLİLİĞE OLAN İNANCIM KAYBOLDUGaziantep Medya Platformu Derneği (GAMEP) tarafından gerçekleştirilen “Marka Şehrin Markaları” ödül töreninin sunuculuğu için Gaziantep’e gelen Ece Erken Gaziantep’in her yönüyle müthiş bir şehir olduğunu söyleyerek, Narkoz Haber Gazetesine özel açıklamalarda bulundu.


GAMEP tarafından düzenlenen ödül töreni için Gaziantep’e gelen Ece Erken Gaziantep’te bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu, Gaziantep’i ve yemeklerini çok sevdiğini söyledi. Erken; Gaziantep her şeyiyle müthiş bir şehir. Sabah gelir gelmez katmerle başladık, akşam’da kebap yedikten sonra evimize döneceğiz” diyerek espiri yaptı. Çocukkken bir meslek sahibi olmayı hiç düşünmediğini belirten Ece Erken sürekli aynanın karşısına geçerek kendi kendine konuştuğunu ve her kız çocuğu gibi annesine özendiğini söyleyerek sorularımızı yanıtladı.

Sabah kahvaltısında en çok hangi yemekleri seversiniz sorusu ile başladığımız röportaja “ Gaziantep Yemeklerini” diyerek cevap veren ünlü sunucu Erken, “Gaziantep mutfağı müthiş, bu kadar çeşit içerisinde Gaziantepliler nasıl kilo almıyorlar, gerçekten çok merak ediyorum” dedi.

EVLİLİĞE OLAN İNANCIM KAYBOLDUGAZİANTEP ŞEHRİ CİDDİ MARKALAR YARATIYOR

Gaziantep gerçekten büyük markaların olduğu bir şehir. Gaziantep’i ve bu kadar büyük yatırım yapan iş adamlarını tebrik etmek lazım. Bu markalardan bir tanesi de Mahmood Cafe. Ortadoğu’da çok fazla satışı olan ancak Türkiye’ye yeni açılan bir marka. Ama kısa zaman içerisinde çok sevildi ve çok tutuldu, bende Mahmood Cafe’nin reklam yüzü olmaktan dolayı çok mutluyum. Bundan sonraki dönemde Mahmood Cafe’nin dağıtımını biraz daha sık olarak Türkiye genelinde her yerde görmek istiyoruz. Çünkü ben herkese tavsiye ediyorum ancak genelde bana heryerde bulamıyoruz şeklinde  şikayet geliyor. Bende espiri yaparak “yok satıyoruz” diyorum.

YEREL GAZETELER HALKIN İLGİSİNİ DAHA FAZLA ÇEKİYOR

Yerel Medyanın ben çok önemli olduğunu düşünüyorum. Çünkü Ulusal medyayı destekleyen yegane unsurun yerel medya olduğunu çok iyi biliyoruz. Yerel Medyanın alın terine herkesin saygı göstermesi gerekir, mesela şu an sizin benimle yapmış olduğunuz bu röportajı bir başka gazete alıp kendisi yapmış gibi yayınlayabiliyor. Bunun çok etik olmadığını düşünüyorum, bu tür olayları ben de çok yaşıyorum. Ben Beyaz Tv’de çalışırken Querezma ıle ropörtaj yapmıştım. Ertesi gün bir baktım çok okunan gazeteler kendi röportajları gibi almışlar ve gazetelerinde yer vermişlerdi. Bu çok rahatsızlık verici bir şey ve emek hırsızlığı, bu nedenle ben yerel gazetelerin halkın ilgisini daha fazla çektiğini düşünüyorum.

BASINLA OLAN İLİŞKİLERİME ÖZEN GÖSTERİYORUM

Basınla olan ilişkilerime özen gösteren birisiyim. Ben yaklaşık olarak 18 yaşımdan itibaren medyanın içerisindeyim. Medya tarafından zaman zaman çok değişik. anlamsız sorular geliyor. Basın mensuplarının zor şartlarda çalıştıklarını biliyorum ancak biz de bir insanız ve her zaman aynı standartlarda olmamız beklenemez. Bizimde sıkıntılı ve zor anlarımız, hayatımızda mutsuzluklarımız, hüzünlerimiz var. Bu nedenle basınla olan ilişkilerimiz her zaman istenen seviyede olamayabiliyor ancak basının ne kadar zor şartlarda çalıştığını biliyorum ve basınla olan ilişkilerimde azami özen göstermeye çalışıyorum. Mutsuz olduğum dönemlerde medyada çok fazla yer almak istemiyorum. Ancak buna medyadaki bazı arkadaşlar anlayış göstermiyorlar.  Benim hiç  unutamadığım bir anım var. Benim kayınpederim yatalak olduğu için düğünümüze gelememişti. Ciddi anlamda rahatsızlığı vardı ve düğüne gelme olanağı %0 denebilirdi. Bizde magazine çıkmayı çok fazla seven bir çift olmadığımız için normal fotoğraflarımızı verdik, aile fotoğraflarını vermedik. Ancak bu medya tarafından istenmeyen gelin diye algılandı ve bütün gazetelerde manşet oldu. Oysa burada mutlu bir haber varken bunun farklı bir boyutunu aslını öğrenmeden gazetelere manşet yapılması hoş olmadı. Sonradan aile fotoğrafımızı verdik, hepsi özür dilediler ancak o haber beni çok rahatsız etmiş ve üzmüştü.

SOSYAL MEDYA AMACINA UYGUN KULLANILMALI

Sosyal Medyanın doğru olarak kullanılabilmesi halinde çok mantıklı olduğunu düşünüyorum. Günümüzde artık gazetelerin yerini internet aldı gibi geliyor bana. Sosyal Paylaşım Siteleri çok ciddi kitlesi olan yerler ve düzgün kullanılırsa gerçekten çok faydalı işlerin yapılabileceği alanlar olarak değerlendirilebilir. Twitter kullanıcıları biraz dozunu kaçırmış olsada, bu tür sosyal paylaşım sitelerinde olan bazı şeyleri de çok fazla dikkate almamak gerekiyor.

BENİM TELEVİZYONCU OLACAĞIM KÜÇÜKTEN BELLİYDİ

Küçükken bende bir çok kız gibi makyaj yapar, annemin rujlarını surer aynanın karşısına geçer şarkı söyler, dansöz gibi oynardım. Oynama kabiliyetim olmadığı için daha çok şarkı söylerdim. Benim asıl mesleğim radyoculuk olmasına rağmen, radyoculukta para olmaması nedeniyle televizyona yöneldim. Yaklaşık olarak 3-4 aydır çalışmıyorum ve gelen teklifleride Kabul etmiyorum. Beyaz Tv’de ki programımdan Seda Sayan bastıktan sonra istifa etmiştim ancak kanalı zor durumda bırakmamak için devam ettim. İki tane sabah programı teklifi olmasına rağmen, Kabul etmedim. Gece ve hafta da bir kez yapabileceğim bir program istiyorum. Çünkü gündüz hiç bir şekilde hiç bir program reyting yapmıyor. Halk daha gerçekci, daha reel programlar istiyor.

AŞIK OLMA DUYGUMU KAYBETTİM

Ben şuan sadece Mahmood Café ile reklamlar haricinde çok kıramadığım bazı ödül törenlerine katılıyorum. Bunun haricinde hiç bir yere gitmiyorum. Yaz boyu uzun tatil yapmam birileri tarafından yadırgandı ancak ben çocukluğumdan beri çalışıyorum, bu nedenle bu yaz biraz uzun tatil yapmak istedim. Evlilik müessesine saygım var ancak evlenip boşandıktan sonra evliliğin bana gore olmadığını anladım. Şu an kafamda sadece çocuk var, onun haricinde evlilik düşünmüyorum. Ben yaklaşık 1-2 yıldır aşık olamıyorum, o duygumu kaybettim. Şu an için evlilik düşünmüyorum ve hayatımda kimseyi de istemiyorum.

Gaziantep’te bulunmaktan çok mutlu olduğunu ifade eden Ece Erken yerel basının önemine dikkat çekerek yerel basının gücünü inkar etmemek gerektiğine vurgu yaptı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
EVLİLİĞE OLAN İNANCIM KAYBOLDU

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin