FADILOĞLU, ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FADILOĞLU, ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİŞehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Seyrantepe Mahallesi’nde bulunan esnafların sorunlarını yerinde dinledi.

Esnafların sıkıntılarını ve sorunlarını yerinde görmek için Seyrantepe Mahallesi’nde bir inceleme gerçekleştiren Başkan Fadıloğlu, tek tek esnafları ziyaret etti. Ziyaretler sırasında esnaflarla uzun süre sohbet eden Başkan Fadıloğlu, esnafların yaşadığı sıkıntılara ortak oldu. Sıkıntıların imkanlar dahilinde giderileceğini söyleyen Başkan Fadıloğlu, Seyrantepe’ye kısa süre içinde nitelikli işyerleri ve sosyal tesis kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Şehitkamil ilçesinde bulunan tüm mahalleler gibi Seyrantepe Mahallesi’nin de çehresinin değiştiğini dile getiren Başkan Fadıloğlu şunları söyledi:

“Seyrantepe Mahallesi’nde daha önce bir adet market ve fırın vardı. Vatandaşlarımız alış-veriş yapmak ve ekmek almak için uzun mesafe kat etmek zorunda kalıyorlardı. İnsanlar ihtiyaçlarını karşılamak için türlü türlü zahmete giriyordu. Vatandaşlarımızın bu zahmetlerden kurtulmaları için bölgede başlattığımız çalışmalar neticesinde Seyratepe Mahallesi’ne birden fazla büyük market ve fırın kazandırdık. Bunun yanı sıra ev hanımlarımızın çocuklarıyla birlikte rahatça eğitim alabilecekleri sosyal tesisler hizmete geçirdik. Amacımız vatandaşlarımızın rahatını sağlamaktır. Vatandaşımızın rahat olmadığı bir yerde bizler hizmet yaptık diyemeyiz.”

Sorunları yerinde dinleyen Başkan Fadıloğlu’na teşekkür eden esnaflar ise yapılan hizmetlerin kendilerini son derece memnun ettiğini kaydettiler.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
FADILOĞLU, ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin