Fadıloğlu, potanın şampiyonlarıyla buluştu

featured
Fadıloğlu, potanın şampiyonlarıyla buluştu
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fadıloğlu, potanın şampiyonlarıyla buluştu

Yeşil-siyahlı dev adamlar ve teknik ekibin gurur dolu anlar yaşadığı buluşmaya, sporcu velileri de eşlik etti.

Basketbol altyapısında genç yeteneklerin keşfedilmesi, eğitimi ve gelişimi için önemli fırsatlar sunan Şehitkamil Belediyesi, başarılı sporcularını onurlandırmayı da ihmal etmiyor. Dülük Tabiat Parkı Göl Cafe-Restorant’ta düzenlenen şampiyonluk yemeğinde, başarılı sporcular ve aileleriyle bir araya gelen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, sezonu zirvede tamamlayan sporcuları sportif malzemelerle ödüllendirdi.

Çocukların ve gençlerin sağlıklı bir yaşam sürmeleri, faaliyet gösterdikleri her alanda disiplinli olmaları ve takım ruhunu öğrenmeleri adına büyük katkı sunan sporcu gelişim sistemiyle müsabık sporcu havuzunu her geçen gün büyüten Şehitkamil Belediyesi, 2022-2023 sezonunda, parke üzerinde 13 farklı takımda ve 300’ü aşkın sporcunun mücadele etmesine olanak sağladı. Yeşil-siyahlı ekipler ise sezonu kupalarla tamamlayarak sistemin başarısını daha da yukarıya taşıdı.

Her sezon 300’ü aşkın sporcu forma giyiyor

Gençlerin basketbol sevgisini ve yeteneklerini keşfetmeleri için gerekli altyapıyı sağladıklarını ifade eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, şampiyonları ve onlardan büyük desteklerini esirgemeyen ailelerini tebrik etti. Başkan Fadıloğlu, “Bir takımın bir parçası olarak oynamak, iletişim kurma, liderlik, iş birliği yapma ve takım içinde rol alma, yetenekleri güçlendirir. Aynı zamanda takım ruhunu, saygıyı ve sorumluluğu öğretir. Çocuklarımızın ve gençlerimizin basketbol sevgisini ve yeteneklerini keşfetmeleri için gerekli altyapıyı sağladık. Spor kulübümüzde her sezon 300’e yakın sporcu forma giyiyor. Gerek bu özel başarıda gerek diğer takımlarımızın ve sporcularımızın elde etmiş oldukları başarılarda emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum. En önemli ve özel teşekkürümüz ise bize çocuklarını emanet eden değerli anne ve babalarımıza. Onların desteği ve ilgisiyle çok özel başarılara imza atacağız” diye konuştu.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Fadıloğlu, potanın şampiyonlarıyla buluştu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin