Fatma Başkanın suçu ne?
Yazılı ve görsel basın ile özellikle sosyal medya üzerinde son 1 yıldır Gaziantep’te olan biten her şey için Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin linç ediliyor. Son günlerde özellikle Suriye’de Emevi Camii’ne gönderilecek halılar ve Karkamış Belediyesi ev sahipliğinde açılışı gerçekleştirilen camii açılışında çocukların ayakkabılarının olmaması yerel ve ulusal basın ile sosyal medya da gündem olmaya devam ediyor.
Karkamış Belediyesi tarafından organize edilen camii açılışında şöyle bir bakıyorum resme; açılışta Gaziantep Valisi Kemal Çeber var, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu var, Karkamış Belediye Başkanı Mustafa Güzel var, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu var, Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik var, var da var.
Peki neden her seferinde ihale Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e kalıyor sizce? Kılavuzuna bakmak lazım..
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı yapmış ve 3. dönemde Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan ve siyasette deneyimli bir isim.
NARKOZ HABER ULAŞTI
Narkoz Haber olarak fotoğraftaki çocuk hakkında araştırma yaptık. Zira Camii açılışında bu çocukların Suriyeli misafir çocuklar olduğu ve kalabalığı görüp apar topar evden koşarak tören alanına geldiklerini öğrendik. Evi alanın hemen karşısında olan çocuk koşarak evden çıkmış. Fatma Şahin’de durumu görüp, çocuklarla ilgilenilmesi talimatını vermiş. Ancak, nedense Fatma Başkan’ın etrafında olanlar ve basından sorumlu olan daire başkanı Hüseyin Akay süreçle ilgili hiçbir girişimde bulunmuyor ve her seferinde Fatma Başkan’ın linç edilmesine müsaade ediyor.
Bu kadar emek, çalışma ve efor bir çırpıda sürecin yönetilememesi nedeniyle heba oluyor.
Peygamber efendimizin bir sözü var: İşi ehline teslim etmek
KIYAMETİ BEKLEYİN!
Allah (CC), Nisa Suresi, ayet 58’de “emanetleri (görevleri) ehline vermemizi ve insanlar arasında adaletle hükmetmemizi” emretmiş. Peygamber (SAV) Efendimiz, kendisine sorulan bir soruya cevap verirken “işler ehil olmayan kimselere verildiği zaman, kıyameti bekleyin” demiş.
Gaziantep Büyükşehir Belediye Basın Daire Başkanı Akay, daha öncede yaşanan krizleri iyi yönetemediği için bir süre görevinden alınmış ancak Fatma Şahin’in vefası ve talimatı ile daha nitelikli bir göreve getirilmişti.
Daire Başkanının son olarak yaşanan bu olayda da fotoğrafı görmesi ve bu sonuçları öngörebilmesi gerekirdi. Öngöremediyse gerçekleri araştırıp kamuoyunu bilgilendirmesi gerekirdi.
Fotoğrafta sadece Fatma Şahin mi var?
Olayın perde arkasını araştırıp kamuoyunun doğru bilgiye ulaşılması neden sağlanmadı?
Ulusal Basında iki gündür gündem konusu olan bu haber vicdanlarda ve kafalarda soru işareti bıraktı.
Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News
Gaziantep Haberler, Narkoz Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep haberleri, Gaziantep ile ilgili son haberler, Gaziantep gündem haberleri, Gaziantep son gelişmeler bu sitede…