Fatma Şahin’e başarı ödülü

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünya şehircilik ve kentsel tasarım projeleri alanında en profesyonel yarışması olan “Golden City Awards 2016” İstanbul Kongre Merkezi’nde yapıldı. “En Başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı” kategorisinde; Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin seçildi.

Dünyada Türkiye’nin de aralarında olduğu pek çok ülkede Akıllı Şehirler Zirvesi’ni düzenleyen kurum olarak tanınan Londra merkezli Eurasia Strategies LTD Belediyeler, şehircilik, kentsel dönüşüm ve hizmet projeleriyle yarışmaya katılan şehirleri buluşturdu.

Halkın verdiği oylarla gerçekleştirilen yarışmada; Yaşam Boyu Hizmet ve Başarı Ödülü, Çevre ve Şehircilik Bakanı Müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk’e verildi. “En Başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı” kategorisinde; Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin seçilirken, “En Başarılı İl Belediye Başkanı” ise Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı olarak seçildi. “En Başarılı İlçe Belediye Başkanı” İstanbul Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın seçildiği yarışmada, en başarılı kent valisi ise Bursa Valisi Münir Karaloğlu seçildi. Programda ayrıca birçok kategoride ödül almaya hak kazanan diğer belediye başkanları da ödüllerini aldı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Fatma Şahin’e başarı ödülü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin