Reklam Reklam
  1. Haberler
  2. Son Dakika
  3. Fatma Şahin’in Konut Projeleri Binlerce Aileyi Ev Sahibi Yapıyor

Fatma Şahin’in Konut Projeleri Binlerce Aileyi Ev Sahibi Yapıyor

Fatma Şahin’in Konut Projeleri Binlerce Aileyi Ev Sahibi Yapıyor
Fatma Şahin’in Konut Projeleri Binlerce Aileyi Ev Sahibi Yapıyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fatma Şahin’in Konut Projeleri Binlerce Aileyi Ev Sahibi Yapıyor

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in başlattığı konut hamlesi, Gazi Konut A.Ş. aracılığıyla devam ediyor. Kentin artan konut ihtiyacına yönelik çözümler sunan projeler kapsamında binlerce aile ev sahibi oldu, yeni etaplarla birlikte bu sayı daha da artacak.

Modern yaşam alanlarının yer aldığı Kuzeyşehir ve Güneyşehir bölgelerinde yeni etaplar için geri sayım başlarken, tamamlanan projelerle çok sayıda aile evine kavuştu.

Kuzeyşehir 1’inci Etap kapsamında 387 daire teslim edilerek tapu işlemleri tamamlandı. Güneyşehir 1’inci Etap’ta ise 500 konut sahiplerini buldu. Tapu teslim süreçleri bu etapta devam ediyor.

Reklam

Güneyşehir 2’nci ve 3’üncü Etap projelerinde toplam 2 bin konutun inşaatı sürüyor. Çalışmalar tamamlandığında, konutlar modern mimarisi ve sosyal yaşam alanlarıyla birlikte yeni sahiplerine teslim edilecek. Her iki etabın da Haziran 2026’da teslim edilmesi planlanıyor.

KUZEYŞEHİR 4’ÜNCÜ ETAP İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Yeni projelerde ilk durak, Kuzeyşehir 4’üncü Etap. Toplam bin konut için başvurular 1-15 Mayıs 2025 tarihleri arasında alınacak. Kura çekimi 22 Mayıs’ta gerçekleşecek, hak sahipleri ise 1-5 Haziran arasında sözleşmelerini imzalayacak. Projenin 24 ayda tamamlanarak teslim edilmesi hedefleniyor.

YENİ ETAPLARLA BİNLERCE AİLE DAHA EV SAHİBİ OLACAK

Kuzeyşehir 5’inci Etap ve Güneyşehir 6’ncı Etap projeleri için de başvuru takvimi netleşti. Buna göre, Kuzeyşehir 5’inci Etap başvuruları 1-15 Ağustos 2025’te, Güneyşehir 6’ncı Etap başvuruları ise 1-15 Kasım 2025’te alınacak. Her iki projede de 1000’er konut inşa edilecek.

Üç yeni etapta yapılacak 3 bin konutla birlikte Gaziantep’te konut ihtiyacına yönelik yatırımlar aralıksız sürdürülüyor.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News

Gaziantep Haberler, Narkoz Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep haberleri, Gaziantep ile ilgili son haberler, Gaziantep gündem haberleri, Gaziantep son gelişmeler bu sitesi…

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
1
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Fatma Şahin’in Konut Projeleri Binlerce Aileyi Ev Sahibi Yapıyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Mahmood Coffee
Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.


Warning: Undefined variable $nonce in /home/u982890001/domains/narkozhaber.com/public_html/wp-content/themes/kanews/class/Util/Kai.php on line 223
KAI ile Haber Hakkında Sohbet