Fatura Erdal Güneş’e mi kesildi?

featured
Krem, Kırmızı ve Siyah Kenarlıklı Müzisyen Koleksiyonu YouTube Önizleme Resmi 2 - 1
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fatura Erdal Güneş’e mi kesildi?

Gaziantep -FK’da  ardarda gelen yenilgiler ayrılık getirdi. Gaziantep FK yaptığı açıklama ile Teknik Direktör Erdal Güneş’in kulüpten  ayrıldığını duyurdu.

Gaziantep Futbol Kulübü tarafından yapılan açıklamada; “Kulübümüze uzun yıllardır önemli hizmetlerde bulunan Sayın Erdal Güneş ve ekibine emeklerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimizi iletiyor, kariyerinin bundan sonraki aşamalarında gönülden başarılar diliyoruz” denildi.

Oyuncu transferinde geç kalan ve bazı spor yorumcularına göre yanlış yapılan transferlerin, yine daha önce kulüpte oynayan güçlü futbolcuların başka takımlara gitmelerinin önüne geçilememesinin açıkçası  kulübün art arda  aldığı yanlış kararların faturası Erdal Güneş’e kesilirken maddi anlamda zor günler yaşayan kulübün önümüzde ki günlerde nasıl bir yol izleyeceği merakla bekleniyor.

Ayrıca yeni gelecek olan teknik direktöre ödenecek fiyat göz önüne alındığında, bu  gider kaleminin kaliteli oyuncuya neden harcanmadığı konusu tartışmaya açıldı.

Erdal Güneş’in istifasını isteyen yönetim geç kalınan oyuncu transferinin ve yanlış transferlerin bedelini ödemesine karşı taraftar tepkili.

Yeni teknik direktör için adı geçen ve kulislere yansıyan isimler ise  Ümit Davala, Aykut kocaman, Samet Aybaba. Kulübün daha önce Rıza Çalımbay’a teklif götürdüğü ancak sonuç alamadığı gündeme gelmişti.

Adı geçen isimlerden birinin kulübe teknik direktör olarak gelmesi durumunda talep edeceği yeni oyunculara kulübün gücü yetecek mi? Ayrıca borç içinde olan kulübün yeni gelecek Teknik Direktörün maaşını nasıl ödeyeceği de akıllarda soru işareti yarattı.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
1
sinirli
Sinirli
3
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Fatura Erdal Güneş’e mi kesildi?

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin