Feci Kazada 8 kişi hayatını kaybetti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep’in Oğuzeli ilçesinde meydana gelen kazada 8 kişi hayatını kaybetti.

Sabah saatlerinde Oğuzeli ilçesinde mevsimlik işçileri taşıyan kamyonet ile minibüs kafa kafaya çarpıştı. Feci kazada, 8 kişi öldü, çok sayıda kişi yaralandı.

Oğuzeli- Elbeyli karakolunda fıstık bahçesine mevsimlik işçi götüren İbrahim Şahin yönetimindeki 79 DU 351 plakalı kamyonet ile Ali Bor’un kullandığı yemek şirketine ait 27 AAH 618 plakalı minibüs kafa kafaya çarpıştı. Bölgeye çok sayıda sağlık, kurtarma ve güvenlik görevlisi sevk edildi. Hayatını kaybeden kişilerin cesetleri otopsi için morga kaldırıldı.

VALİLİKTEN KAZAYA İLİŞKİN AÇIKLAMA;

Gaziantep Valiliği, sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasıyla ilgili yazılı açıklama yaptı.

“Bugün sabah saatlerinde Oğuzeli-Elbeyli karayolu Kayacık mevkiinde 27AAH 618 plakalı minibüs ile karşı yönden gelen 79 DU 351 plakalı kamyonetin çarpışması neticesinde; çift taraflı maddi hasarlı, ölümlü/yaralamalı bir trafik kazası meydana gelmiştir. Meydana gelen kazada araç sürücüleri ile kamyonetteki tarım işçilerinden toplam 8 kişi hayatını kaybetmiş, 19 kişi de yaralanmıştır. Yaralılarımızın tedavileri, ambulanslarla sevk edildikleri hastanelerimizde devam etmektedir. Bu elim kazada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Feci Kazada 8 kişi hayatını kaybetti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin