FİGUEİREDO VE SERNAS MEDİCAL PARK’TA

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FİGUEİREDO VE SERNAS MEDİCAL PARK’TAGaziantepspor’a devre arası transfer edilen Wilton FİGUEİREDO ve Darvydas SERNAS Medical Park Antalya Hastane Kompleksinde sağlık kontrolünden geçti.

Devre arasında transfer çalışmalarını hızlandıran ve Antalya’da kampta bulunan Gaziantepspor’da takıma yeni katılan futbolcular sağlık kontrolünden geçirildi.

FİGUEİREDO VE SERNAS MEDİCAL PARK’TA

Spor Toto Süper Lig takımlarından Gaziantepspor, devam eden transfer çalışmaları kapsamında Litvanyalı oyuncu Darvydas Sernas ve Brezilyalı oyuncu Wilton Figueiredo’yu renklerine bağladı. Yeni transferler Darvydas Sernas ve Wilton Figueiredo Medical Park Antalya Hastane Kompleksi’nde sağlık kontrolünden geçti.

Genç Futbolcular Medical Park Antalya Hastanesinde, Göz, Kardiyoloji, Ortopedi, Diş, Nöroloji, Genel Cerrahi, KBB, İç Hastalıkları bölümünde muayene edildi. Tüm kan tetkikleri yapılan ve akciğer grafileri çekilen oyuncularda herhangi bir sağlık problemine rastlanmadı.

Kulübün Sağlık Sponsoru olan Medical Park Gaziantep Hastanesinden alınan bilgiye göre, Gaziantepspor’un Antalya’da kampta olması nedeniyle yeni transfer edilen futbolcuların Medical Park Antalya Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikleri, sponsorluk anlaşması gereği sağlık kontrollerinde Grubun tüm hastanelerinden faydalanabildikleri anımsatıldı.
31 yaşındaki Brezilya’lı oyuncu Wilton Figueiredo, orta saha ve forvet bölgelerinde görev yapıyor. Futbola Palmeiras Kulübü’nde başlayan Figueiredo, sırasıyla Sao Paulo, Ceara, GAIS Göteborg, AIK Stockholm, Al Rayyan ve Malmö takımlarında forma giydi. Bu arada Wilton Figueiredo Gaziantepspor’da 90 numaralı formayı giyecek.

29 yaşındaki Litvanyalı oyuncu Darvydas Sernas ise sırasıyla FK Vetra, Spartak Nalchik, Widzew Lodz ve Zaglebie Lubin takımlarında forma giydi. 2009-2011 sezonları arasında forma giydiği Widzew Lodz takımında oynadığı 68 karşılaşmada 30 gol kaydetti. Sernas, Litvanya Milli Takım forması ile çıktığı 26 karşılaşmada 5 gol attı. Darvydas Sernas’ın Gaziantepspor’da 9 numaralı forma ile mücadele edeceği öğrenildi.

.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
FİGUEİREDO VE SERNAS MEDİCAL PARK’TA

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin