FİNALE BİR ADIM KALA DESTEK BEKLİYORUZ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FİNALE BİR ADIM KALA DESTEK BEKLİYORUZKadınlar 2. Ligi Play-Off müsabakaları kapsamında Hakkarigücü deplasmanından bir puanla dönen Gaziantep Fıstıkspor, hafta sonunda  kendi evinde galip gelip 1.lige çıkmak istiyor.

Kadınlar 2.Ligi Play-Off müsabakaları geçtiğimiz hafta Hakkari’de Hakkarigücü ile yapılan mücadeleden beraberlikle dönen Gaziantep Fıstıkspor hafta sonunda kendi evinde oynayacağı maça mutlak galibiyet parolası ile çıkıyor. 13 Mayıs 2012 Pazar günü Saat: 14.00’da Gazikent sahasında oynanacak maçta birinci lige çıkma mücadelesi verecek olan Gaziantep Fıstıkspor tüm Gazianteplileri destek için bekliyor.

Gaziantep Fıstıkspor Başkanı Hakan Çoğul hafta sonu Hakkarigücü Spor ile yapılacak müsabaka öncesinde tüm Gazianteplilerden destek beklediklerini söyleyerek kendileri için çok önemli bir müsabaka olduğunu ve mutlak galibiyet için sahaya çıkacaklarını söyledi. Çoğul; “birinci kademe maçlarında çok iyi maçlar çıkararak grubumuzu lider bitirdik. Hakkarigücü Spor ile oynayacağımız bu maç artık yolun sonu ve biz taraftarlarımızın desteği ile bu maçı kazanıp birinci lige çıkmak istiyoruz. Fıstıkspor çok kısa süre içerisinde büyük başarılara imza atmıştır. Tüm Gazianteplilerden bu takıma sahip çıkmalarını istiyorum” dedi.

Futbolculardan Mehtap Duman, hafta sonu oynayacakları maçın önemini bildiklerini ve takım olarak tamamen bu maça konsantre olduklarını belirterek Hakkarigücü Spor’u yenerek birinci ligde mücadele edeceklerini söyledi.

FİNALE BİR ADIM KALA DESTEK BEKLİYORUZ

Fıstıkspor oyuncuları “13.05.2012 Pazar saat: 14.00’da GAZİKENT sahasında oynanacak karşılaşmaya tüm spor severleri bekliyoruz “dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
FİNALE BİR ADIM KALA DESTEK BEKLİYORUZ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin