FOODEX JAPONYA FUARI’NDA BEŞLER MAKARNA RÜZGARI ESTİ…

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FOODEX JAPONYA FUARI'NDA BEŞLER MAKARNA RÜZGARI ESTİ...Beşler Makarna, Dubai Gulfood Fuarı’nın ardından Japonya’da da çok yoğun ilgi gördü…

06-09 Mart Tarihleri arasında Japonya’da organize edilen ve Asya’nın en büyük gıda fuarları arasında yer alan FOODEX JAPAN 2012 fuarında Beşler Makarna yoğun ilgi  gördü.

Santa Sophia, Beşler Makarna, Glutensiz Makarna, Pastacity ve Gonca markalarının sergilendiği Beşler Makarna standını başta Japon alıcılar olmak üzere dünyanın çeşitli bölgelerinden çok sayıda profesyonel ilgili ziyaret etti.

EON Sertifikasına sahip olan ve Japonya’ya uzun yıllardır makarna ihraç etme başarısı gösteren Beşler Makarna standında ziyaretçilere, yürütülmekte olan yeni Ar-Ge çalışmaları ve gerçekleştirilen teknoloji  yatırımlarıyla ilgili olarak tanıtıcı bilgiler verildi.

Beşler Makarna Genel Müdürü Kemal Çakmak konuya ilişkin yaptığı açıklamada: “Foodex fuarına katılarak Türkiye’yi temsil etmekten ve ürünlerimizi yabancı katılımcılara ve ziyaretçilere tanıtmaktan dolayı çok mutluyuz. Fuarlar, bizlere müşterilerimiz ile yüz yüze görüşme imkanı sunması açısından büyük önem taşımaktadır. Üreticilerin aracı ve tüketicilerle buluştuğu ideal ticari platformlardır. Geçtiğimiz günlerde katıldığımız Dubai Gulfood Gıda Fuarı’nda gördüğümüz yoğun ilginin ardından, Foodex fuarında da ziyaretçilerin ve katılımcıların beğenisini kazandık. Katıldığımız tüm fuarlarda Beşler kalitesini tanıtıyoruz. Sektörümüzü dış pazarlarda başarıyla temsil ettiğimize inanıyoruz. Uluslar arası gıda fuarlarına katılmaya yıl boyunca devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
FOODEX JAPONYA FUARI’NDA BEŞLER MAKARNA RÜZGARI ESTİ…

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin