Forum Gaziantep, şehrin yükselen yıldızı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Forum Gaziantep’in Haziran ayında başlayan ve yıl sonuna kadar devam edecek, hediye kazandıran kampanyaları ziyaretçilerinden büyük ilgi görüyor. Alışveriş merkezi, her hafta içi düzenlediği TaksiPara, Çark-ı Forum, Hediye Kabini ve Happy Hours Kampanyaları ile ziyaretçilerini mutlu ve memnun ediyor, alışveriş yapmayı kazançlı hale çeviriyor.

Türkiye’nin en çok kazandıran, Gaziantep’in gözde alışveriş ve eğlence merkezi Forum Gaziantep’in ziyaretçilerini mutlu eden herkese anında kazandıran kampanyaları tüm hızıyla devam ediyor. Alışveriş yaparken keyfine ve cebine değer katmak isteyen Forum Gaziantep ziyaretçileri, aylardır kazanmaya devam ediyor.
Haziran ayında başlayan ve her ay artan ilgiyle yıl sonuna kadar devam edecek kampanya serisiyle hem Gaziantepli’lerden hem de çevre illerde yaşayan alışveriş ve kampanya tutkunlarından büyük ilgi gören Forum Gaziantep, alışveriş için gelen konuklarına çamaşır makinesinden bulaşık makinesine, TV’den tablete, 100TL’lik hediye çeklerinden sinema biletine, kıyafetten küçük ev aletlerine, birbirinden değerli hediye fırsatları sunuyor. Dört farklı kampanyayı aynı anda başlatan alışveriş merkezi, ziyaretçilerini her hafta farklı bir kampanya karşılıyor.
TaksiPara kapsamında, her ayın ilk haftası 75 TL ve üzeri alışveriş yapanlar, 15 TL değerinde TaksiPara hediye çeki kazanıyor, alışveriş sonrası evlerine ForumTaksi ile dönüyor. Çark-ı Forum kampanyası ise her ayın ikinci haftası tek seferde 75 TL ve üzeri harcama yapanlara çarkı çevirerek birbirinden değerli hediyeler kazanma şansı sunuyor.
Her ayın üçüncü haftası Forum Gaziantep’te tek seferde yine 75 TL ve üzeri harcama yapanlar, Hediye Kabini Kampanyası kapsamında kabine girerek gönlünden geçen ve birbirinden değerli hediyelerden birini havada kapmaya çalışıyor. Happy Hours kampanyası ise her ayın son haftası, 18.00 ila 22.00 saatleri arasında en fazla 75 TL ve üzeri harcama yapanlara, anında sinema bileti ve birbirinden değerli markalardan hediye çeki kazandırıyor.
Alışverişlerini Forum Gaziantep’te yapanlar, her 75 TL ve üzeri harcamalarına birbirinden değerli hediyeleri anında kazanmanın keyfini çıkarmaya devam ediyor. Büyük ilgi gören kampanyalara Forum Gaziantep ziyaretçilerinden adeta tebrik yağıyor. Başka hiç bir yerde her alışveriş sonrası her gün böylesi değer ve kazanç elde edemeyen, Forum Gaziantep’te kendini önemli ve şanslı hisseden Forum Gaziantep ziyaretçileri, Türkiye’de ve belki de dünyada başka hiç bir yerde bulamayacakları bu fırsatı ayaklarına getiren Forum Gaziantep’i şehrin yükselen yıldızı yaptılar.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Forum Gaziantep, şehrin yükselen yıldızı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin