FORUM Gaziantep’te hediye heyecanı!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FORUM Gaziantep'te hediye heyecanı!Bugs Bunny, Tazmanya Canavarı ve Silvester Forum Gaziantep’te yüzlerce hediye dağıttı

Forum Gaziantep’te 1-14 Eylül tarihleri arasında 50 TL ve üzeri alışveriş yapanlar ‘Hediye Çarkı’ndan sürpriz hediyeler kazandı.

Gaziantep’in en gözde alışveriş ve eğlence merkezi Forum Gaziantep, düzenlediği ‘Hediye Çarkı’ etkinliğiyle ziyaretçilerine birbirinden güzel hediyeler dağıttı.

1-14 Eylül 2014 tarihleri arasında gerçekleşen etkinlikte Forum Gaziantep’ten, 50 TL ve üzeri alışveriş yapanlar ‘Hediye Çarkı’na katılmaya hak kazandı. Alışveriş fişlerini etkinliğin yapıldığı alanda yetkililere ibraz edenler, çevirdikleri Çark’la birbirinden güzel ve özel okul malzemelerini anında Forum Gaziantep’ten hediye olarak kazandı.

Katılımın yoğun olduğu etkinlikte, Looney Tunes’un ünlü çizgi film kahramanları Bugs Bunny, Tazmanya Canavarı, Silvester, Tweety de yer aldı. Çocuklarıyla birlikte çarkı çeviren ziyaretçiler hem eğlendi hem de ödül kazanmanın keyfini yaşadı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
FORUM Gaziantep’te hediye heyecanı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin