FUTBOL TURNUVASININ YILDIZI UĞUR TURAN OLDU

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FUTBOL TURNUVASININ YILDIZI UĞUR TURAN OLDUSani Konukoğlu Futbol Turnuvası Hasan Doğan Tesislerinde Bünyamin Gezer’in düdüğü ile start aldı;

TÜFAD tarafından bu yıl 4.’sü düzenlenen Sani Konukoğlu Futbol Turnuvası Start aldı. Şahinbey Kaymakamı Ugur Turan, Şehreküstü formasıyla sahaya çıkarak turnuvanın ilk maçının ilk yarısında forma giydi. FİFA Kokartlı eski hakemlerden ve aynı zaman TRT Spor Yorumcusu Bünyamin Gezer’in düdük çaldığı maçta 30 dakika forma giyen Ugur Turan, tribünlerden alkış aldı. Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan, ASKF Başkanı Abdülkadir Gözegir, Seç Otobüsleri Yönetim Kurulu Başkanı Saib Konukoğlu, İşadamı Enver Bal ile çok sayıda taraftarların izlediği karşılşama nefesleri kesti.

Hasan Doğan Tesisleri’nde start alan turnuvada Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan, Şahinbey Kaymakamı Ugur Turan ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan’da forma giydi.

Günün ilk maçında Şehreküstüspor forması ile sahaya çıkan Şahinbey Kaymakamı Ugur Turan, 30 dakikada forma giydiği karşılaşma sonrası, “Sani Konukoğlu adına düzenlenen turnuva oldukça önemli ve anlamlı. Bu turnuvanın düzenlenmesinde emeği olan TÜFAD’a başkanı İsmet Savcılıoğlu ve yönetimine teşekkür ediyorum. Turnuvanın centilmenlik içerisinde geçmesini temenni eder, tüm takımlara başarılar dilerim” dedi.

BÜNYEMİN GEZER, BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Sani Konukoğlu adına düzenlenen turnuvada FİFA Kokartlı eski hakemlerimizden ve aynı zamanda TRT Spor Yorumcusu Bünyamin Gezer düdük çaldı.  Anlamlı ve önemli turnuvada düdük çalmanın heyecanını yaşayan Bünyamin Gezer, “Saib Konukoğlu turnuvasında düdük çalmak benim için çok önemli. TÜFAD’a böyle bir organizasyon yapmasından dolayı teşekkür ediyorum” diyerek kendisine gösterilen yoğun ilgiden dolayı da herkese çok teşekkür etti.

FUTBOL TURNUVASININ YILDIZI UĞUR TURAN OLDUBU TURNUVADA DOSTLUK KAZANSIN

Düzenlenen turnuvaya katılarak Bünyamin Gezer’e çiçek veren Seç Otobüsleri Yönetim Kurulu Başkanı Saib Konukoğlu, “Bu organizasyon artık geleneksel hale geldi. Bu sene 4. düzenlendi. Bu turnuvada bu yıl, Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan, Şahinbey Kaymakamı Ugur Turan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan’ın forma giymesi çok önemli! Burada kimin galip gelip, kimin galip gelmediği önemli değil. Bu bir dostluk turnuvası ve iyi olan kazansın. Maçlar sonunda bir takımımız şampiyon olacak. Ama öncelik sporda dostluk kazansın. Şimdiden tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi.

Bünyamin Gezer’in düdüğü ile başlayan maç kıran kırana geçti. Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan’nın ilk yarı maç süresince sergilediği oyun izleyenlerden tam not aldı. Her iki takımında mücadele verdiği maç ilginç görüntülere sahne oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
FUTBOL TURNUVASININ YILDIZI UĞUR TURAN OLDU

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin