GAGİAD Başkanı Koçer, 30 Ağustos Zafer Bayramını Kutladı

featured
GAGİAD Yeni Yapılandırma Kanununu Konuştu
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Koçer, 30 Ağustos Zafer Bayramının 98.yılı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

GAGİAD Başkanı Koçer, 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili yayınladığı mesajında; “Ülkemizin düşman işgalinden kurtuluşunu ve ulusumuzun bağımsızlığını müjdeleyen, büyük bir zaferle sonuçlanmış 30 Ağustos Zaferi’nin 98.’ncü yıldönümünü milli birlik ve beraberliğimiz içerisinde büyük bir gurur ve onurla kutluyoruz. 30 Ağustos Zaferi çok zorlu koşullarda esarete boyun eğmeyen bir milletin yüksek iradesi, vatanseverliği, imanı ve kahramanlığı ile kazanılmış şerefli bir zafer olup, Türk Milleti bağımsızlığı için ne kadar kararlı ve iradeli olduğunu tüm dünyada gözler önüne sermiştir. Bizler her zaman olduğu gibi bugün de birlik ve beraberliğimizi koruyor, atalarımızın bize emaneti olan Cumhuriyetimizi muhafaza ve müdafaa etmek için çalışıyor ve hedeflerimize doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Tarih boyunca, hiçbir güce boyun eğmemiş bir millet olarak, aynı cesareti ve kararlılığı sürdüreceğimize inanıyorum. Ulu Önder Atatürk’ün pek çok kez dile getirdiği gibi; “Zafer, “Zafer benimdir” diyebilenindir. Başarı ise, “Başaracağım” diye başlayarak sonunda “Başardım” diyebilenindir” sözlerinden yola çıkarak atalarımızın zaferlerini biz yaptığımız işlerle taçlandırıp her zaman önemli başarılara imza atacağız” dedi.

30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin Türk tarihinin şanlı zaferlerinden biri olduğunu dile getiren Cihan Koçer; “ Gazi Mustafa Kemal Atatürk başkomutanlığında başlayan ve 30 Ağustos 1922’de zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muhaberesi tarihimizin altın sayfalarında yerini almıştır. Elde ettiğimiz bu zafer Cumhuriyetimizin fitilini ateşlemiş, ülkemizin bağımsız ve demokratik geleceğinin meşalesi olmuştur. Bu duygu ve düşüncelerle 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde bu zaferi bize armağan eden ve bu toprakları bizlere vatan kılan bütün kahraman şehit ve gazilerimizi şükranla anıyorum” ifadelerine yer verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAGİAD Başkanı Koçer, 30 Ağustos Zafer Bayramını Kutladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin