GAGİAD Video Konferansla Türkiye ve Dünya Ekonomisini değerlendirdi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GAGİAD – Odeabank işbirliği kapsamında Actus Portföy Yönetimi Başekonomisti ve Bloomberg HT Yorumcusu Gizem Öztok Altınsaç ile GAGİAD üyeleri ile video konferans sistemi aracılığıyla buluşarak “Koronavirüsün Türkiye ve Dünya Ekonomisi Üzerindeki Etkilerini” konuştular.

Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu ve Üyeleri, Odeabank işbirliğiyle hazırlanan Actus Portföy Yönetimi Başekonomisti ve Bloomberg HT Yorumcusu Gizem Öztok Altınsaç’ın katılımları ile gerçekleşen video konferansta bir araya geldi. Koronavirüsünden sonra Türkiye ve Dünya ekonomisinin son halinin konuşulduğu konferansta güncel veriler ve istatistikler üzerinden gelecekte ekonomiyi bekleyen olası tahminler ele alındı.

Video konferansta konuşan GAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Koçer; “Tüm dünya gibi ülkemizi de etkisi altına alan pandemi sebebiyle ekonomimiz ve birçok işletme maalesef zor günler geçiriyor. Bu süreçte devletin, işverenin ve bankaların rolü hepimiz için çok önemli. Benim birlik ve beraberlik içinde daha güzel günlere ulaşacağımıza inancım tam. Bu bilgilendirme toplantısıyla bizlere önemli bilgiler veren Gizem Öztok Altınsaç’a ve Odeabank ailesine teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

Türkiye ekonomisinin dengelerini ve kur seviyeleri hakkında bilgilendirme yapan Gizem Öztok Altınsaç ise; “Dünya genelinde oluşan virüs salgını ile makro ekonomik dengeler değişti. Gerek küresel piyasalar, gerekse Türkiye ekonomisi bu süreçte bir zorluk yaşadı. Dünya piyasasında gelişmekte olan ülkelerin kur seviyelerine karşı direnç göstermesi yönünde zorluklar yaşayacakları kaçınılmazdır. Geçmiş dönemdeki salgınların dünya ekonomisinde nasıl bir etki bıraktığına dair verilere bakarsak, tahmini olarak bizi bekleyen piyasa koşullarını da öngörebiliriz” şeklinde konuştu.

GAGİAD Video Konferansla Türkiye ve Dünya Ekonomisini değerlendirdi

Gizem Öztok Altınsaç’ın GAGİAD üyelerinin sorularını cevaplamasıyla video konferans sona erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAGİAD Video Konferansla Türkiye ve Dünya Ekonomisini değerlendirdi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin