GAGİAD’dan CAHİDE’ye Ödül

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GAGİAD’dan CAHİDE’ye Ödül

Gaziantep Genç İşadamları Derneği(GAGİAD) tarafından toplum için fark yaratan ve örnek olan kişi, kurum ve kuruluşların başarılarını ödüllendirmek amacıyla düzenlenen törende, sokak hayvanlarının hayatlarını iyileştiren Canlı Hayatını İyileştirme Derneği(CAHİDE) Sosyal Hizmetler Ödülü’ne değer görüldü. Gaziantep Haber

Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD) tarafından yaşadığı toplum için fark yaratan ve örnek teşkil eden kişi, kurum ve kuruluşların başarılarının taçlandırıldığı GAGİAD 12. Ödül Töreni gerçekleştirildi. Geleneksel hale gelen ödül töreni, siyaset, sanat, spor ve iş dünyasından birçok ismi buluşturdu. Törende, Canlı Hayatını İyileştirme Derneği (CAHİDE)” Sosyal Hizmetler” ödülüne değer görüldü. CAHİDE Derneği’ne verilen ödülü CAHİDE Onursal Başkanı Dr. Cengiz Bayram, GAGİAD eski başkanı, iş adamı Yaşar Erturhan’dan aldı.

CAHİDE Derneği Onursal Başkanı Dr. Cengiz Bayram bu ödüle değer görülmenin gurur verici olduğunu dile getirerek, “Hayvanlarının haklarının korunması ve yaşam koşullarının iyileştirilmesi, barınaklardaki sorunların çözümüne katkı sağlamaya yönelik çalışma ve projeleri gerçekleştirmek üzere bir araya gelmiş, gönüllü bir grubuz. Tüm hayvanların eşit yaşam, beslenme, barınma ve tıbbi tedavi hakkına sahip oldukları inancıyla ve hayvanların bu haklarını korumak amacıyla, birlikte çalışmalar yapıyoruz. Hayvan hakları konusunda kamuoyunda farkındalık ve bilinç yaratmaya yönelik çalışmaları düzenliyor, hayvanların yaşam koşullarının iyileştirilmesi adına, yerel yönetim, resmi kurumlar, kuruluşlar ve diğer sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği yaparak, çeşitli projeler oluşturuyoruz. Bu konuda bizleri destekleyen tüm kurumlarımıza teşekkür ederiz. ”dedi

GAGİAD’dan CAHİDE’ye Ödül

Erturhan ise, sokak hayvanlarının korunması konusunda gösterdikleri hassasiyet nedeniyle Canlı Hayatını İyileştirme Derneği’ne teşekkür etti.

Törende, Gaziantep Valisi Davut Gül’e özel ödül verilirken, “genç yetenek”, “kadın girişimci”, “yaşayan tarih”, “eğitim”, “tiyatro” gibi 18 kategoride 23 ödül dağıtıldı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAGİAD’dan CAHİDE’ye Ödül

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin